DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İstanbul’da 130 Milyon Liralık Döviz Hırsızlığına Karışan Şüpheli Erdek’te Yakalandı
  • Velhasıl Gazetesi
  • Asayiş
  • İstanbul’da 130 Milyon Liralık Döviz Hırsızlığına Karışan Şüpheli Erdek’te Yakalandı

İstanbul’da 130 Milyon Liralık Döviz Hırsızlığına Karışan Şüpheli Erdek’te Yakalandı

İstanbul'da, Tarihi Memduh Paşa Yalısı'nda gerçekleşen 130 milyon liralık döviz hırsızlığına karışan R.K. isimli şüpheli, Balıkesir'in Erdek ilçesinde yakalandı. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonu sonucu R.K. gözaltına alındı ve İstanbul Asayiş Ekiplerine teslim edildi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 16:28
İstanbul’da 130 Milyon Liralık Döviz Hırsızlığına Karışan Şüpheli Erdek’te Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da Tarihi Memduh Paşa Yalısı’nda gerçekleşen 130 milyon liralık döviz hırsızlığı, ülke genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, hırsızlığa karıştığı belirlenen R.K. isimli şahsın Balıkesir’in Erdek ilçesine geldiği tespit edildi.

Erdek’te Gerçekleştirilen Başarılı Operasyon

R.K.’nın, hırsızlık olayında kullanılan minibüs ile Erdek ilçesine geldiğinin belirlenmesi üzerine, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yapılan detaylı takip ve istihbarat çalışmaları sonucu, R.K.’nın Erdek ilçesine bağlı Doğanlar Mahallesi’nde saklandığı belirlendi.

Ekipler, sabah erken saatlerde düzenledikleri operasyonla R.K.’yı saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Operasyon sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve R.K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İstanbul Asayiş Ekiplerine Teslim Edildi

R.K., Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından, İstanbul’dan gelen İl Asayiş Ekiplerine teslim edildi. R.K.’nın, İstanbul’a götürülerek burada adli işlemlerinin devam edeceği öğrenildi. Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.