DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İşte CMF Watch Pro özellikleri ve fiyatı

İşte CMF Watch Pro özellikleri ve fiyatı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
İşte CMF Watch Pro özellikleri ve fiyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nothing, geçtiğimiz haftalardan itibaren giyilebilir teknolojiler ve çeşitli elektronik aksesuarlar için CMF markasını kurduğunu duyurdu.

Nothing, Apple Watch Ultra’ya çok benzerliğiyle birlikte dikkatleri çeken CMF Watch Pro modeli için çalışmalar hız kazandı.

CMF Watch Pro özellikleri ve fiyatı Nothing, akıllı saat üretimi yapılacak! CMF Watch Pro özellikleriyle ortaya çıktı.

Nothing, CMF çatısı altında piyasaya çıkacak olan akıllı saat, şarj cihazı ve TWS kulaklık sürecek. Yeni modellerinin tanıtım tarihi 26 Eylül olacağı söyleniyor.

Watch Pro, Always on Display özelliğiyle kullanıcılara sunulacak. 1.96 inç AMOLED ekran ile birlikte tanıtılacağı ve belirtilen model, 600 nit maksimum parlaklık sunacak.

Nothing Phone (1) kullanıcıları artık sonunda rahat bir nefes aldı! Nothing, akıllı saatinde 50Hz ekran tazeleme hızıyla, 110 farklı spor modu, uyku takibi ve stres azaltma gibi teknolojilere yer verilmiş olacak. Bununla birlikte CMF Watch Pro’da nabız sensörü ve kandaki oksijeni ölçme imkanı sunan SpO2 sensörü kullanılacak.

Cihazın IP68 sertifikasına sahip. GPS ve Always on Display özelliğiyle kapalı olmasına rağmen 13 gün boyunca pil süresi sunan Watch Pro modeli, 330 mAh bataryaya sahip.

Cihazın Bluetooth 5.3 bağlantı teknolojisine sahip. Nothing Buds Pro model ile birlikte adıyla tanıtılacak TWS kulaklık, 45dB ses seviyesine sahip olacak.

Ultra Bass teknolojisiyle birlikte geleceğini söyleyen cihazda, ANC (aktif gürültü engelleme) özelliği yer almakta.

Kullanıcılar artık, 55 mAh bataryaya sahip olan bir kulaklık ile toplam 11 saat müzik dinleyebilecek. 10mm dinamik sürücüler ile birlikte tanıtılacağı söylenen model, 460 mAh bataryaya sahip olan şarj kutusuyla kullanıcılara sunulacak.

Nothing, Watch Pro modelini 69 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılara sunacak. TWS kulaklıkların 42 dolar, şarj cihazının 36 dolar olacağını belirtiliyor.

(HABER MERKEZİ)

İşte CMF Watch Pro özellikleri ve fiyatı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.