DOLAR 34,0468 -0.05%
EURO 37,8312 -0.3%
ALTIN 2.797,79-0,16
BITCOIN 21064862.66293%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İYİ PARTİ KIZILAY’IN YANINDA

İYİ PARTİ KIZILAY’IN YANINDA

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
İYİ PARTİ KIZILAY’IN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve il yönetim kurulu üyeleri, ülkemizde her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi’ni ziyaret ettiler.

“KIZILAY’IN DEĞERİ BİLİNMELİ”

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve il yönetim üyeleri ülkemizde her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılayı ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmak için kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi’ni ziyaret ettiler. Yapılan bu ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özlem Ural, “Ülkemizde ve tüm dünyada iyilik için yola çıkmış bu kuruluşun değerinin, hastanede kana ihtiyacımız olduğunda, yaşanan afetlerde çaresiz kaldığımızda, bazen kafamızı sokacak bir yer bulamadığımızda değil, her ne olursa olsun her zaman bilinmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

FARKINDALIK İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak varlığından güven duydukları Kızılay’ın yıpratılmasına göz yummayacaklarını dile getiren Başkan Ural, “İyi insanlar olmanın gerektirdiği şekilde hareket ettik ve Türk Kızılayı’nın oluşturmak istediği farkındalığa destek vermek için bizlerde kan bağışında bulunduk. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Balıkesir Türk Kızılayı çalışanlarına ve kan bağışında bulunan tüm iyilere teşekkür ediyoruz. Hafızamızda yer alan ve ileride hatırlamak istemediğimiz söz konusu olaylarla beraber ‘vergiden kaçınma’ teriminin kullanılmadığı, kurumların aile çiftliği haline getirilmediği ve siyasete alet edilmediği günlere geri döneceğini biliyoruz, Niyeti iyi olanın, akıbeti de iyi olsun. Biz gelene kadar Allah’a emanet olun” diye konuştu. Özlem Ural, tüm Kızılay çalışanlarına ve gönüllülerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.

GÜNEŞİN KADINLARI KOOPERATİFLERİ

Kızılay ziyaretinin ardından il başkanlığında kendisini ziyarete gelen İYİ Parti Edremit Kadın Politikaları ve İlçe Yönetimi’ne ayrıca teşekkür eden Başkan Özlem Ural, “Güneşin Kadınları Edremit Kooperatifi’nin açılış törenine davet edildik. Bilmeyenler için Güneşin Kadınları Projesi hakkında kısa bir açıklama yapmak isterim. Bu proje, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde iki yıl önce başlatılmıştır ve Kadın Politikaları Başkanımız Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu koordinatörlüğünde 81 ilde yürütülmektedir. Güneşin Kadınları Kooperatifleri, üreten, güçlü ve kendine güvenen, başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında kadınlarımızın daha aktif olmasını hedefleyen bir kooperatiftir. İki yıldan bu yana birçok ilimizde yoğun bürokratik işlemlerin üstesinden gelerek açılışlarını yapan iyilerin arasına, Balıkesir’in de dâhil olmasında emeği geçen tüm cesur yürekli kadınlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.