DOLAR 34,1553 0.03%
EURO 37,9646 0.11%
ALTIN 2.882,52-0,09
BITCOIN 21609760.63066%
Balıkesir
24°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İYİ Parti’de bayrak Güzel’de

İYİ Parti’de bayrak Güzel’de

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
İYİ Parti’de bayrak Güzel’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Güzel, “İYİ Parti’yi daha iyi yerlere taşımak adına elimden geleni yapacağım.” dedi.

2004 yılından bu yana Susurluk’ta özel öğretim sektöründe çalışan 63 yaşındaki Mehmet Güzel, Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na atandı. Halen Özel Susurluk Kariyer Kişisel Gelişim Kursu ve Özel Susurluk Final Akademi Okullarının Kurucusu ve şirket ortağı olarak sektördeki faaliyetine devam eden Güzel, daha önce hiçbir siyasi parti geçmişi olmadığını ifade etti. Güzel, İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanlığı görevine atanmasının ardından yönetim kurulu ile Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i makamında ziyaret etti.

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanlığı görevine atanan Güzel, bir bayrak değişimi yaşadıklarını belirterek genel merkezin belirleyeceği kongre tarihine kadar Susurluk’ta çalışmaları devam ettireceğini vurguladı. Güzel, “Susurluk’ta yaşanan süreçten sonra İYİ Parti Genel Merkezi tarafından şahsıma bir teveccüh gösterilmiş ve kurucu ilçe başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu güvene layık olabilmek ve İYİ Parti’yi daha iyi yerlere taşımak adına ekibimle beraber genel merkezin belirleyeceği kongre tarihine kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.