DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İYİ PARTİ’DEN SINDIRGI ÇIKARMASI

İYİ PARTİ’DEN SINDIRGI ÇIKARMASI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
İYİ PARTİ’DEN SINDIRGI ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve yönetimi, her hafta düzenlediği kırsal ziyaretlere bir yenisini daha ekleyerek, Sındırgı ilçesinde bulunan Gölcük ve Yüreğil Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

“KARANLIK GÜNEŞ DOĞANA KADAR SÜRER”

Düzenlenen kırsal mahalle ziyaretleriyle vatandaşların gönüllerine giren ve üye kaydı yapan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı, son olarak Sındırgı ilçesinde bulunan Gölcük ve Yüreğil Mahallelerini ziyaret etti. Açıklamalarda bulunan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, “Her hafta düzenlediğimiz ilçe ve kırsal ziyaretlerimizde, bu hafta bizlere eşlik eden Sındırgı İlçe Başkanımız Nuh Nabi Çiftçi ve yönetimine teşekkür ederim. Biz bu yola, ülkemiz ve milletimizin içine düşürülmeye çalışıldığı karanlığı fark eden ve bu durum karşısında sessiz kalamayan, tüm makam, mevki ve gücünü bir kenara bırakarak ‘Cesurlar Hareketini’ kurmak için bir araya gelen Genel Başkanımız Meral Akşener ve kurucularımızdan güç alarak çıktık. Karanlık, güneş doğana kadar sürer, sonrasında sadece gölgelerde saklanabilirsiniz. Tıpkı bugün olduğu gibi. Bırakın küf tutmuş yüreklerinizi güneşin sıcaklığına, belki bir kurtuluş şansı kalmıştır, çürümek üzere olan ruhlarınızın. Bırakın kendinizi iyiliğe. Hiçbir zaman çok geç değildir, adil olmak için, cesur ve iyi olabilmek için… Cesur demişken ‘cesaret’ korkusuz olmak değil, korkuya rağmen adım atabilmektir” dedi.

 

“BUZ TUTAN YÜREKLER ÇÖZÜLMÜŞ”

Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların kendilerine ve İYİ Parti’ye olan ilgisinden dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Ural, şu ifadeleri kullandı; “Halkına yaklaşabilecek, derdini dinleyebilecek, ona dokunabilecek, gözlerinin içine bakabilecek yüzleri kalmamış olanların, her gününü köylerde, mahallelerde vatandaşımızın derdiyle dertlenerek geçiren, onlara dokunabilen, oturup birer bardak çay içerken sohbet edebilenlere, kafasına estikçe temcit pilavı gibi aynı safsatalar ile saldıranların olduğunu göre göre, bile bile sessiz kalanlar için biraz cesaret diliyoruz yaradandan. Onlar varaklı koltuklarından atıp tuta dursunlar, biz milletimizin sinesine sığınıyoruz. Bugün Sındırgı ziyaretimize Gölcük Mahallemizle başladık ve Yüreğil Mahallemizle devam ettik. İnsanlar, güneşin doğmasıyla son yıllarda buz tutan yüreklerinin çözülmeye başlamış olduğunu, bizlere gösterdikleri sıcaklıkla o kadar belli ediyor ki bütün yorgunluğumuzun ve endişelerimizin yerini, milletimizden aldığımız güç ve başarma azmi dolduruyor ve yine diyoruz ki Başaracağız, başaracağız, başaracağız… Gölcük Mahallesi’nde milletimizle birlikte, yan yana, omuz omuza, gönül gönüle, düzenlenen yemek hayrına katıldık. Her iki mahallemizin sakinleri ve esnaflarımızla bir araya geldik.”

 

VATANDAŞIN SORUNLARINI PAYLAŞTI

Kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşların kendisine aktardığı sorunları paylaşan Başkan Özlem Ural, şu cümleleri kullandı; “15 bin avukatın arasından yazılı sınavda 70’inci olan oğlunun, mülakatlarda elenmesine bir türlü anlam veremeyen anneler ve babalar, ‘İşin içine mülakat girince liyakat ortadan kalkıyor’ diyor. Gübre, yem ve mazot fiyatlarından adım atacak hali kalmayan çiftçimiz ‘Bu millet artık huzur içinde yaşamak istiyor’ diyor. Bir koltuğa oturunca kendisini bir halt sanan politikacıların, milletimize karşı saygısızlığından rahatsız olan amcamız, ‘Ayaklarını çelmişler halka bakıyorlar’ diyor.

Ülkenin içine sürüklendiği karanlığı fark etmiş olan kardeşimiz, ‘Bu insanların derdine bir çare bulun bir an önce, bu işin ilerisi de gerisi de kalmadı’ diyor. Köylünün bitirilmesinin yansımalarını çeken bir kahveci esnafı kardeşimiz, ‘Bir tüp, 175 TL, ayda 4 tüp kullanıyorum kahvede. Çayı var şekeri var suyu var. 1 TL’nin üstünde de çay satamazsın ki! Sadece köylü değil hepimiz bittik’ diye isyan ediyor. Dört nala koştuğu iddia edilen ekonomimizin, aslında ne durumda olduğunu kısaca özetleyen abimiz ve ablamız ‘Boyumuzu aştı, boğulduk artık, nefes alamıyoruz’ diyor. Kooperatiflerinden dert yanan çiftçilerimiz, ‘Köylü kooperatife uğruyor, satılan bir şey yok, herhalde zam gelecek diye bekliyoruz. Ne yapalım. Birilerinin huzur hakkı başka türlü ödenemez’ diyor.

 

İnsanlarımızın bizimle paylaştığı, anlatırken boğulduğu, ama en azından bir dinleyeni olduğu için gözlerinin içinin parladığı mesajlar bunlar.”

 

Kırsal mahallere ziyaretlerin ardından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Hasan Basri Çantay Gazetecilik Ödül Töreni’ne katılan Başkan Özlem Ural, ödül alan tüm basın mensuplarını tebrik ederek, özgür ve tarafsız bir basının, demokrasinin vazgeçilmez temel taşlarından birisi olduğunun altını çizdi. HABER MERKEZİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.