DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Torbalı’da Doğal Gaz Patlaması, 5 Ölü 20 Yaralı

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katında doğal gaz patlaması yaşandı. İlk belirlemelere göre olayda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Patlama sonrası olay yerine ulaşan ekipler, enkaz altından yaralıları çıkarmak için çalışmalara başladı.

Can Pazarı Yaşanıyor

Patlama sonrası sokak adeta savaş alanına döndü. Bölgede can pazarı yaşandığı, servis edilen görüntülerle ortaya çıktı. İtfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

Patlamanın nedenine ilişkin incelemeler sürerken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Bölgedeki binaların güvenliği kontrol edilirken, patlama alanı güvenlik çemberine alındı.

Halk Şokta

Torbalı halkı yaşanan bu olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililerden alınacak açıklamalar bekleniyor. Patlama nedeniyle bölgedeki birçok iş yeri ve konut zarar gördü.

Patlamanın ardından olay yerine gelen Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, olayın ardından 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 10’u ağır olmak üzere 20 kişinin de yaralandığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.