DOLAR 33,9993 0.29%
EURO 37,8815 0.72%
ALTIN 2.822,660,48
BITCOIN 1963724-3.29952%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KADER CİNAYETİNDE İKİNCİ DURUŞMA

KADER CİNAYETİNDE İKİNCİ DURUŞMA

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
KADER CİNAYETİNDE İKİNCİ DURUŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temmuz ayında ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen iki çocuk annesi Bandırmalı Kader Kırık cinayetinin ikinci duruşması gerçekleşti.

Kadın cinayetlerinin Bandırmalı kurbanlarından 46 yaşındaki Kader Kırık cinayetinin ikinci duruşması yapıldı. Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmada Kader Kırık’ı öldürmekten yargılanan Cüneyt Kırık ve savunma avukatının istediği anne, baba ve komşu olmak üzere üç tanık dinlendi.

“Korkutmak istiyordum”

Cüneyt Kırık, yeni ifadesinde barışmak istediği Kader Kırık’ın çağrısı üzerine konuşmak için evine gittiğini, ertesi günü Kurban Bayramı’nda kullanmak için bir poşetin içine bıçak ve birkaç malzeme daha koyduğunu ve eve gittiğinde Kader K.’nin psikolojik sorunları yüzünden tartıştıklarını belirtti. Tartışma sırasında Kader K’nin susması için bıçakla korkutmak istediğinden söz eden sanık, hengame sırasında Kader K’nin bıçağın üzerine düşerek bıçağın boynuna girmesi sonucu Kader K.’nin hayatını kaybettiğini söyledi. Cüneyt Kırık’ın avukatı, Kırık’ın daha önce verdiği ifadesinin baskı altında verilmiş bir ifade olduğunu belirterek ifadeyi kabul etmedi.

Savunma avukatının ve üç tanığın Kader Kırık’ın psikolojik sorunları olduğunu ancak tedaviyi kabul etmediğini öne sürdürdükleri duruşma Cüneyt Kırık’ın tutukluluk durumunun devam etmesine duruşmanın 15 Haziran 2022 günü, saat 09.18’e bırakılmasına karar verildi.

“KADIN CİNAYETLERİNE ARTIK SON VERİLMELİ”

Duruşmayı yakından takip eden Kadınlar Derneği (Kadın-DER) duruşma sonrasında açıklamada bulundu. Kadın-Der Başkanı Esen Ersoy, olayın peşinde olduğunu vurgulayarak “Adil yargılanma ve adaletin yerini bulması için Kadınlar Derneği olarak takipteyiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.