DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“KADINLARIMIZ ÜLKENİN TEMİNATIDIR”

“KADINLARIMIZ ÜLKENİN TEMİNATIDIR”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
“KADINLARIMIZ ÜLKENİN TEMİNATIDIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk’ta yakının yanında ikamet eden depremzede aileliyi ve Şehit İlker Yıldız’ın ailesini bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kaymakam Muammer Köken, eşi Dt. Gülbahar Köken ile birlikte ilçede yakının yanında ikamet eden depremzede aileyi ve Şehit İlker Yıldız’ın ailesini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

TÜRK KADINI DAİMA EN ÖN SARFLARDA YER ALDI”

Yaşamın her anında kadınlara gereken değer ve saygının gösterilmesi gerektiğini belirten Köken, “Kadınlar merhamet, şefkat, sevgi ve fedakârlığın sembolüdür. Türkiye’de kadınlar tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinde daima en ön safta yer aldılar, kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman da vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar.” şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATI KADINLARDIR”

Konuşmasına devam eden Kaymakam Köken şu ifadelere de yer verdi; “Türk Kadını, Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesidir. Bugün gelinen noktada kadınlarımız, iş hayatı, eğitim, sağlık ve yaşama gibi her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmiş, ülkemizin en büyük teminatı olmuştur.”

TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINDIR”

Kadınların, toplumun temel taşı olduğunu vurgulayan Köken, “Çocuklarımızı, geleceğe annelerimiz hazırlamaktadır. Daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olan Türk kadınının yüreği, sevgi yumağından oluşur. Bu vesileyle yürekleri sevgi dolu başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere ilçemizdeki bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.