DOLAR 34,0616 0.11%
EURO 38,0595 -0.03%
ALTIN 2.832,860,15
BITCOIN 21490044.48848%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Karanlık Dünya Senaryoları…

Karanlık Dünya Senaryoları…

Osmanlı döneminden bu yana TÜRKİYE Avrupa'nın altın oranı, Sömürgecilerin ise göz bebeğiydi. Zengin yeraltı kaynaklarına, verimli topraklara sahip olması ayrıca Arzul-mev'ud çerçevesinde yahudi milliyetçiligin inanışına göre kendilerine vaad edilmiş toprakların bir kısmının ülkemizde olması onu bu sebeple kıymetli kılıyor. İnsanlığın üzerine karabasan gibi çöken batılılar, ekonomik alanda geri kalmış ülkelerin borçları ve ödedikleri faizlerin altından kalkınmaz seviyelere taşıdılar.

ABONE OL
Eylül 8, 2024 21:34
Karanlık Dünya Senaryoları…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasi boyuta gelince de sulhun aksine, sıcak tartışmaları devam ettirerek savaşların yayılmasına yön verdiler.
İnsanlar köle haline getirilerek sömürüldüler.
“Yeni dünya düzeni” projesine ait maddelerin birer birer yürürlüğe girmesi sağlamanın neticesini de ortaya koyuyor.

Düşmanınızı tanırsanız hamlesini bilirsiniz.
Siyonizm tehlikeli stratejik bir beyine sahiptir. Yaşanan savaşların, ulusların şekillenmesinin perde arkasında ki görünmeyen yüzüdür.
Ekonomik çökmeler ve döviz krizlerinin, uluslararası mekanizmaların, borsada ki dalgalanmaların, gizli servislerin kontrolleri, politikadan, eğitime kadar.. Mevcut merkez bankalarının sayesinde yine tüm ülkelerin dünya Bankası, IMF vasıtasıyla aldıkları borçlar nihayetinde GDD’nin parasıdır. Akabinde Amerika federal rezerv vasıtasıyla istediği kadar dolar basıp, istediklerine verebilecek kontrolü de ellerinde bulunduran lusifer’in kirli elidir.

Amerika’daki Yahudi lobileri karar verir NATO kurulur, Nazi hava kuvvetleri’ne yahudi desteği Lufthansa, yine Hitler’i finanse eden yahudi şirketleri, silah fabrikaları ve savaş malzemeleri üretenler de yahudi şirketleri, Siyonistlerin insanoğluna karşı kullandığı en acımasız silah olan atom bombası 20. Yüzyılın başlarında soyinist bilim adamları tarafından icat edilmiştir. Saymakla bitmeyen kanlı senaryolar.

1960’lardan itibaren Amerika İsrail’in en güçlü destekleyicisidir. İsrail lobisinin ABD siyasal tarafını yönlendirecek gücü olmasaydı bugünkü İsrail ve ABD ilişkileri olmazdı. İsrail lobisi mensuplarının İsrail çıkarlarının menfeatleri adına ABD dış politikasını yönlendirmektedir. İyi örgütlenmiş olan İsrail lobisi sahip oldukları sağlam kaynakların verdiği güç ile meclisi ve yönetimi kullanabilmekte.

Gelinen nokta ise, Amerika’nın desteği ile sınırlarını genişleterek, vaad edilmiş topraklara sahip olmanın hâkimiyeti altında yalnızca kendi hükmünün geçerli olacağı siyonizm yapısını tamamlayacak olan İsrail.
Diğer tarafta gücünü yitirmeye yüz tutan Amerika..
Siyasi hatalarından dolayı gücünü yitirmeye başladı, müttefiklerinin kendisine olan güvenini eskisi kadar duymadıkları da aşikar, iç siyasetinde ki! endişede çabası.
Petro dolar antlaşması da sona erdi.
1974 tarihli antlaşma ABD’nin Suudililere askerî yardımda bulunması ve bunun karşılığında da petrol ihracatından elde edilen dolarların, Amerikan tahvillerine yatırılması konusunda verilen bir mutabakat’tır.

İsrail’e yönelik saldırılara karşı desteği sayesinde Akdeniz’de boy gösterecek( O boynu koparmasını biliriz)
Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırılarından sonra uçak gemisini Doğu Akdeniz’e yönlendirme kararı alan Amerika gemisini demirlediği bölge Abdülhamit Han’ın bir kaç mil açığı, Sevilla haritasındaki sulardır.
Göz dağı vererek Yunanistan’a desteğini, Türkiye’ye de kösteğini sergiliyor aklı sırasınca.
Savaş gemisinin içinde binlerce personelin görev aldığı askerlerden, ihalardan,
sihalara, uçaklardan silahlara, açık ve deniz hava üssü olan tam teşekküllü askeri gemidir.

Amerika’yı güçlü kılan tek şey sömürgecilik.
Hedefi ise Türkiye..
Ülkemizde var olan altın, bakır, boksit, demir doğal taşlar, toryum, uranyum ( nükleer güç santrallerin de kullanılabilir yakıt), dünyanın en zengin krom yatakları, petrol ve gaz kaynaklarından yararlanmak..

Türkiye’ye yönelik tehlikeli projelerin mimarları bir şeyden habersizler,
ALLAH’IN İZNİ OLMADAN YAPRAK BİLE KIPIRDAMAZ…

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.