DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3 BİN İŞÇİ ALIMI YAPIYOR

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3 BİN İŞÇİ ALIMI YAPIYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3 BİN İŞÇİ ALIMI YAPIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Farklı meslek gruplarından personel alımı yapılacak olan bu pozisyonlar için başvuru tarihleri ve başvuru şartları gündemde yerini aldı. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılacak.

BAŞVURU TARİHLERİ

Karayolları Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 3000 personel alımı yapacak. Başvurular, 27 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edilecek ve ilan 5 gün boyunca yayında kalacak.

Başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170’i arayarak yapılabilecek.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMININ GERÇEKLEŞECEĞİ MESLEK GRUPLARI 

Aşçı Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacaktır.

Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

 

KGM PERSONEL BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.