DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kaymakam Köken; Beğenildikçe Gayretleniyoruz”

Kaymakam Köken; Beğenildikçe Gayretleniyoruz”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Kaymakam Köken; Beğenildikçe Gayretleniyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, Şehit Jandarma Üçvş. Latif Kıvrak’ın Annesi Gülten Kıvrak’a ziyarette bulundu. Köken, SYDV’ce yapılan düzenli ev temizliğinden memnun olunmasının kendilerini gayretlendirdiğini belirtti.

Kaymakam Muammer Köken ve Eşi Gülbahar Köken ile Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı Müdür Vekili Altan Ural, Şehit Jandarma Üçvş. Latif Kıvrak’ın Annesi Gülten Kıvrak’ı evinde ziyaret etti. 1994 Yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde Şehit olan Latif Kıvrak’ın annesini ziyaret ederek yalnız bırakmadıklarını belirten Köken, “ 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Gülten annemizi ziyaret ettik. Daima şehit ailelerimizin yanındayız. Ayrıca Evde Bakım Hizmetinden ve SYDV’ce yapılan düzenli ev temizliğinden memnuniyeti bizi gayretlendirdi.” ifadelerini kullandı.

NE YAPARSAK YAPALIM HAKLARI ÖDENMEZ”

Şehit ailelerini kendilerine bırakılan kutsal emanetler olarak gördüklerini hatırlatan Köken, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan üstün bir cesaretle bu topraklar için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Bu fedakârlıklarını unutmak mümkün değildir. Bizler ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.” dedi.

VAKFIMIZIN FAALİYETLERİ SÜRECEK”

Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Köken SYDV’nin şehit ailelerine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini sözlerine ekledi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretin ardından şehit ailesi ise, kendilerini unutmadıkları ve her zaman yanlarında olduğu için emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.