DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KAYMAKAM KÖKEN İLK DERSE EŞLİK ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN İLK DERSE EŞLİK ETTİ

ABONE OL
Eylül 10, 2024 22:52
KAYMAKAM KÖKEN İLK DERSE EŞLİK ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı vesilesiyle Göbel Ortaokulunda öğrencileri ziyaret ederek eğitim-öğretim hayatında başarılar diledi. Yeni eğitim öğretim yılının ilk dersi ise temel eğitim ve ortaöğretim kademesindeki sınıflarda, “Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” temalı açılış dersiyle başladı.

“BAŞARI DOLU BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM”

İlk ders zilinin çalınmasının ardından açıklamada bulunan Kaymakam Köken, “2024-2025 Eğitim öğretim yılına bugün tüm kademelerde başlıyoruz. Geçen hafta uyum programı yaptığımız okullarımızda da bugün itibariyle eğitim-öğretime başladı. Tüm öğrencilerimize başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ile birlikte 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine başlayan öğrencileri ziyaret etti. Ardından Kışla Mahallesinde inşaatı devam eden Zübeyde Hanım Anaokulunda incelemelerde bulunan Köken ve Akoğlan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KAYMAKAM KÖKEN İLK DERSE EŞLİK ETTİ_1

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Ardından Kaymakam Köken ve İlçe Eğitim Müdürü Akoğlan Kışla Mahallesinde inşaatı devam eden Zübeyde Hanım Anaokulunda incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sırasında inşaatların planlanan tarihte tamamlanması konusunda işlemlerin hızla devam ettiği belirtildi. Kaymakam Köken, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, öğrencilerin modern ve güvenli ortamlarda eğitim alması için çalışmaların yakından takip edildiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.