DOLAR 34,1521 0.03%
EURO 37,9931 0.16%
ALTIN 2.886,550,06
BITCOIN 2155579-1.38851%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kaymakam Köken’den kursiyerlere ziyaret

Kaymakam Köken’den kursiyerlere ziyaret

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Kaymakam Köken’den kursiyerlere ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta Süt Sığırcılığı Yetiştiriciliği ve Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Eğitim Kursları, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken tarafından ziyaret edildi.

Susurluk Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliği ile Göbel Mahallesi’nde açılan Kültür Mantarı Yetiştiriciliği ve Ilıcaboğazı Mahallesi’nde açılan Süt Sığırcılığı Yetiştiriciliği Kursları öğrencilerinin eğitimlerine devam ettikleri belirtildi.

KÖKEN BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Göbel Mahallesi’nde açılan Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Kursu’nun eğitimlerini 12 kursiyer ile sürdürdüğü belirtilirken, Ilıcaboğazı Mahallesi’nde açılan Süt Sığırcılığı Yetiştiriciliği Kursu’nun da toplam 36 kursiyer ile eğitimlerine devam ettiği söylendi. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken eğitimleri süren kursiyerleri ziyaret etti. Ziyareti esnasında Köken’e Kaymakam Refiği Muhammet Safa Kömürcü, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, Susurluk İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. İsmail Göçer ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Güngör eşlik etti. Yetkililerden kurslarla ilgili bilgi alan Kaymakam Köken, kursiyerlerle projeleri hakkında konuşup başarı dileklerinde bulundu.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.