DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kazada Kopan Serçe Parmak İçin Seferber Oldular

Kazada Kopan Serçe Parmak İçin Seferber Oldular

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Kazada Kopan Serçe Parmak İçin Seferber Oldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de meydana gelen bir trafik kazasında, bir yayaya çarpan araç sürücüsü ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Kazada yaralanan vatandaşın serçe parmağı koptu ve ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yerinde, polis ve vatandaşlar tarafından kopan parmak bulunmak için yoğun bir çalışma yürütüldü. Yaklaşık iki saatlik arama çalışmasının ardından, serçe parmağı yolun kenarında bulundu. Polis ekipleri tarafından soğuk poşete konulan parmak, ambulansla hastaneye götürüldü.

“O anlar güvenlik kamerasına yansıdı”

Polis ve vatandaşlar, kopan bir serçe parmağı bulmak için seferber oldu. Güvenlik kameraları, olayın gerçekleştiği anları kaydetti. Görüntülerde, parmağı kopan kişinin koşarak yola çıktığı ve bir aracın ona çarptığı görüldü. Daha sonra, kaybolan parmağı bulmak için arama yapıldı ve bu anlar da kameralara yansıdı.

“Bir anda kendisini arabaya vurdu”

Taksi durağı esnafı Nihat Öztürk, yaklaşık 2 saat boyunca yaşanan kaza sonrası kaybolan parmağı aradıklarını ifade ederek, “Bir kişi Selimiye Camisi’nden merdivenlerden koşarak aşağı indiği sırada otomobille çarptı. Çarpmanın etkisiyle sanırsan parmağı kapıya sıkıştı. Büyük ihtimalle kapının arasında kopmuş parmağı. Bizler de 2-3 saat boyunca parmağını aradık. En sonda kaybolan parmağı bulduk. Daha sonra sağlık ekiplerine teslim edilen parmak hastanede dikildi” dedi.

 

Haber: Gökçe ÇETİNKOL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.