DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kılıçdaroğlu’ndan Oğan’a Sert Tepki: “Ayakkabılarımı Bile Boyatmam”

Kılıçdaroğlu’ndan Oğan’a Sert Tepki: “Ayakkabılarımı Bile Boyatmam”

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın "Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklifi" iddialarına sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Oğan'ı "BOP ajanı" ve "siyaset tüccarı" olarak nitelendirdi.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:37
Kılıçdaroğlu’ndan Oğan’a Sert Tepki: “Ayakkabılarımı Bile Boyatmam”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Sinan Oğan’ın kendisiyle yaptığı görüşmede, “Bana Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve üç bakanlık teklif etti.” sözlerini sert dille yalanladı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Oğan’a ağır eleştirilerde bulundu.

“Ayakkabılarımı Bile Boyatmam”

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları ifade etti: “Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem! Sen domuz bağcı teröristlerin ortağı, para düşkünü bir siyaset tüccarı, Türkiye’nin batması ve parçalanması için kurulan plana sadık bir BOP ajanısın.”

Oğan’a Ağır Eleştiriler

Kılıçdaroğlu, Oğan’ın Azerbaycan televizyonuna verdiği röportajda çiftliğini 1,5 milyon dolara bile satmayacağını söylediğini hatırlatarak, “Peki, vatanın ve milletin geleceğini kaç dolara sattın?” diye sordu. Ayrıca, Kılıçdaroğlu, Oğan’ı Türkiye’nin batması ve parçalanması için kurulan planın sadık bir parçası olmakla suçladı.

Sinan Ateş Davasına Davet

Kılıçdaroğlu, Oğan’a meydan okuyarak, “Hadi yüreğin yeter, efendilerinden izin alabilirsen; yarın Sinan Ateş davasına gel, katledilen milliyetçi bir vatan evladının hakkına sahip çık, göreyim yüreğin kaç okka…” dedi.

Siyaset Tüccarı İddiası

Kılıçdaroğlu, Oğan’ın milliyetçilik iddialarına da sert bir dille yanıt verdi: “Sözüm ona ‘milliyetçiymiş’. Sermaye sevdalısı, kurulan hain planın sadık yamağısın. Hepinizin milliyetçiliği, benim vatan sevgimin zekatı kadar yoktur.”

Ben Yönetsem Mülteciler Evine Dönmüştü

Kılıçdaroğlu, paylaşımında kendi yönetiminde ülkenin nasıl olacağını da dile getirdi: “Ben yönetmiş olsam; mülteciler evine dönmüş, milletin konut sorunu çözülmüş, gençler araba alabilir hale gelmişti. Bugün Rus’un, İngiliz’in, Avrupalıların ve Arapların tapusuna verdiğiniz sahillerimiz ve tatil bölgelerimiz milletimizin olacak, şu güzel yaz aylarında bütün milletimiz tatilini yapacaktı.”

Kılıçdaroğlu’nun bu sert açıklamaları, siyaset arenasında geniş yankı uyandırdı. Oğan’ın bu suçlamalara nasıl yanıt vereceği ise merak konusu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.