DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21538510.34664%
Balıkesir
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Kimseden gizlimiz saklımız yok”

“Kimseden gizlimiz saklımız yok”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
“Kimseden gizlimiz saklımız yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkla iç içe ve şeffaf belediyecilik örneği sergileyen Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Adil, şeffaf ve halka hesap verebilmeyi amaç edinen bir belediyeyiz.” dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, belediyenin gelir-gider bütçesine ilişkin dökümleri belediye girişine ve belediye işletmelerine asarak tüm şeffaflığı Susurluk halkına sunuyor. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, 3 buçuk yıla yaklaşan görev süresi boyunca ortak akılla, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla vatandaş odaklı, Susurluk halkının katılımcılığını hedefleyen, vatandaşlar için dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin eşit hizmet sunduğu belirterek, “Adil, şeffaf ve halka hesap verebilmeyi amaç edinen, Susurluk’ta yaşayan her kesimin taleplerinin temel alındığı hizmet anlayışıyla hareket ettik, etmeye devam ediyoruz. Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışımız doğrultusunda, park işletmelerimizin, belediyemize ait dinlenme tesisimizin gelir–gider kalemlerini ve belediyemizin tüm hesaplarını belediyemiz web sitesinden, ilan panolarımızdan, billboardlardan halkımıza duyuruyoruz.” dedi.

“İHALELERİ EKRANDAN İZLEYEBİLİRLER”

Ayrıca Belediye Meclisi’nde alınan kararları, yapılan ihaleleri Susurluklu vatandaşların ekranları başından ve sosyal medyadan kolayca ulaşabileceği canlı yayınlar ile halkımıza sunduğunun bilgisini veren Başkan Güney, “Bizim hiç kimseden gizlimiz saklımız yok. Her şeyin şeffaf olduğu bir belediyeyiz. Türkiye’de şeffaf belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergiliyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.