DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21561380.17148%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kırsal mahallelere toplu taşıma müjdesi

Kırsal mahallelere toplu taşıma müjdesi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
Kırsal mahallelere toplu taşıma müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak Susurluk’taki beş kırsal mahallenin toplu taşıma sorununu çözdü. Ümiteli, Beyköy, Kepekler, Ilıcaboğazı, Okçugöl’e 2 Mart 2022 tarihi itibariyle seferler başlıyor.

Susurluk’a ulaşımı kendi imkanlarıyla sağlayan beş kırsal mahallenin sorununa Balıkesir Büyükşehir Belediyesi el attı. Ümiteli, Beyköy, Kepekler, Ilıcaboğazı, Okçugöl Mahallelerine toplu taşıma seferleri başlayacak. Susurlukluların sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yaptıklarının altını çizen AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, ulaşım konusunda talepleri olan beş kırsal mahallenin sorununun 2 Mart itibariyle çözüme kavuşacağını müjdeledi.

“BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLKE İMZA ATTI”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bir ilke imza atarak beş mahalleyi toplu taşımayla buluşturacağının altını çizen Başkan Bağırgan, “Söz konusu Susurluk’a hizmetse en önde biz koşarız. Kendi imkanlarıyla Susurluk’a gitmek zorunda kalan hemşehrilerimizi toplu taşıma hizmetiyle buluşturuyoruz. İstiyoruz ki kırsalda yaşayan vatandaşlarımızda il ve ilçe merkezindeki ulaşım standartlarına kavuşsun. Bunun ilk adımı atılıyor” dedi.

“HİZMETTE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMA GAYRETİNDEYİZ”

Susurluk’a hizmet ve yatırım yapma gayreti içinde olduklarına dikkat çeken Başkan Bağırgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birilerinin yalanının, yanlışının peşinden sürüklenmeden kendi gündemimizi oluşturmalıyız sözünden hareketle yol haritalarını belirlediklerini ifade etti. Susurluk’a hizmette sonuç odaklı bir iletişim geliştirdiklerine vurgu yapan Bağırgan, “Susurluk’ta sokakta, kahvede, evde konuşulan eksiklikleri göz ardı etmiyoruz. İlçemizin eksikleri neler, gelişimine daha fazla nasıl katkı sağlarız bunun için çalışıyoruz. Halkın gündemi, Susurluk’un gündemidir. Susurluk’un gündemiz bizim gündemimizin birinci önceliğidir. Şimdiye kadar olduğu gibi, partisini, kimliğini, inancını sorgulamadan herkesi kucaklayacağız.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.