DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kitapla ormanda küçük bir yürüyüş

Kitapla ormanda küçük bir yürüyüş

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
Kitapla ormanda küçük bir yürüyüş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmalı 960 minik, TEMA’nın hazırladığı “Bir Orman” kitabıyla büyülü bir yolculuğa çıkarken, ormanı ve ormanda yaşayan canlıları keşfetmenin heyecanını yaşadı.

TEMA Vakfı’nın Doğa Eğitim Programları Bandırma’da devam ediyor. TEMA’nın Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde ve Türkiye İş Bankası desteği ile hayata geçirdiği ‘Bir Orman’ kitabı Bandırmalı çocuklarla buluştu. Her hafta farklı bir okulda gerçekleştirilen eğitimlere Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri ormanın büyülü dünyasıyla tanıştı.

BİR ORMAN KİTABIYLA BÜYÜLÜ BİR YOLCULUK

Minik TEMA ve Yavru TEMA Doğa Eğitim Programları kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumlusu Burak Uğur, Bandırmalı 960 çocuğa ‘Bir Orman’ kitabıyla ulaştıklarını söyledi. Minik öğrencileri kitap aracılığıyla ormanda küçük bir yürüyüşe çıkardıklarının altını çizen Uğur, “Ormanda nereye bakarsan başka başka şeyler görürsün. Duyarsın, hissedersin, öğrenirsin. Öğrenci kardeşlerimiz binlerce canlının paylaştığı dev bir yuva olan ormanları ve içindeki yaşamı keşfediyorlar” diye konuştu.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.