DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KÖKEN BUZAĞLIKLILARI DİNLEDİ

KÖKEN BUZAĞLIKLILARI DİNLEDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
KÖKEN BUZAĞLIKLILARI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, geleneksel olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Buzağlık Mahallesinde devam ederek vatandaşla bir araya geldi.

Kaymakam Muammer Köken ve ekibi gelenekselleşen mahalle ziyaretlerine Buzağlık Mahallesi ile devam etti.

Gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Köken, kahvehanede sohbet ettiği mahalle halkıyla tek tek ilgilenerek istek ve sorunlarını dinledi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI”

Mahallede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Muammer Köken, “Şu anda depremzedelere yardım çalışmalarıyla da ilgileniyoruz. Bu konuda devletimizin imkanları her zaman milletimizin yanındadır. İnşallah en kısa süre içerisinde ülkemizin bu durumu toplamasıyla yeni çalışmalara odaklanabileceğiz.” şeklinde konuştu. Buzağlık Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Köken, ayrıca mahallede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

NOTUMUZU ALIYORUZ”

Yaptığı incelemelerin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Köken, “Her mahallemizin kendine göre ihtiyaçları oluyor ve biz bu ihtiyaçlar için gerekli tüm çalışmaları yürütüyoruz. Bugün sizleri dinleyerek ihtiyaçlarınızı soruyoruz ve notunu alıp gereken talimatları veriyoruz. Bir sonra ki hamlemiz eksiklikleri gidermek oluyor.” ifadelerini kaydetti. Daha sonra Buzağı Mahalle camisinde kılınan cuma namazının ardından Köken, cemaat ile hasbihal ettikten sonra oradan ayrıldı.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.