DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KÖKEN DEPREMZEDELERİ DİNLEDİ

KÖKEN DEPREMZEDELERİ DİNLEDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
KÖKEN DEPREMZEDELERİ DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken Bizim Aile Bakım Merkezi’ne Kahramanmaraş,  Gaziantep, Hatay bölgesinden gelen depremzedelere ziyarette bulundu.


Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay bölgesinden gelerek Bizim Aile Bakım Merkezi’nde kalan depremzede vatandaşlara ziyarette bulunan Kaymakam Muammer Köken depremzedelerle sohbet ederek taleplerini dinledi.  Ayrıca Kurum faaliyetleri ilgili bilgi alan Susurluk Kaymakamı Köken, İlçede çalışma yürüten Aile Destek Merkezine (ADEM) müracaat ederek destek alabileceklerini belirtti.

İHTİYACA GÖRE DESTEK ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLÜYOR”

Depremzedelerin ihtiyacına göre destek çalışması yaptıklarını aktaran Köken, şunları kaydederek “Gelen depremzedelerimizin bir kısmını Bizim Aile Bakım Merkezi’ne yerleştirdik. Biz de bu misafirlerimizi ziyaret ediyoruz ve bir istekleri var mı soruyoruz. İhtiyaçlarını yerine getiriyoruz ve evlerini olabildiğince aratmamaya çalışıyoruz. Bu şartlarda devletin her şekilde depremzedelerin yanında olduğunu, her ihtiyaçlarının giderebileceğini söylüyoruz. Ayrıca depremzede vatandaşımız ADEM’e gelerek ihtiyaç duyduğu konular hakkında destek de alabilirler.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca vatandaşlar Aile Destek Merkezi’nde el sanatları, aşçılık, sabun yapımı, Kur’an-ı Kerim, giyim ve oyun odası gibi kurslardan faydalanabiliyor.

HABER: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.