DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Koordinasyon Merkezi 24 Saat Hizmet Veriyor

Koordinasyon Merkezi 24 Saat Hizmet Veriyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
Koordinasyon Merkezi 24 Saat Hizmet Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Bandırma Koordinasyon Merkezi kuruldu. Merkez aracılığıyla depremzedelere hizmet sağlıyor. Depremzedelerin AFAD’a kaydından temel ihtiyaçlarına ve konaklama yerlerine kadar her türlü desteği sağlayan Bandırma Koordinasyon Merkezi, haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Balıkesir, depremden etkilenen vatandaşları kucaklamaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bu yana Balıkesir Valiliği ve AFAD başta olmak üzere tüm kurumlarla koordineli olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık bin personel, 600’e yakın iş makinesi ve teknik araç ile deprem bölgesinde çalışırken, şehre gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını da tüm imkanlarıyla karşılıyor.

Şehre gelen yaklaşık 20 bin depremzedeye en iyi hizmeti sunmak amacıyla il genelinde oluşturulan 10 noktadan biri olan Bandırma Koordinasyon Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi aralıksız çalışıyor. Merkez, şehrin kuzey bölgesinde yardım toplama, sınıflandırma ve merkez depoya gönderme işlemlerinin yanı sıra bölgeye gelen depremzedelerin karşılanması için faaliyet gösteriyor.

Depremzedelerin AFAD’a kaydının oluşturulmasından konaklama yerlerinin ayarlanmasına ve gıda, giyim ve hijyen maddelerine kadar tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen Bandırma Koordinasyon Merkezi, haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.