DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KÖPRÜ MANZARALI SEYİR TERASI

KÖPRÜ MANZARALI SEYİR TERASI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:31
KÖPRÜ MANZARALI SEYİR TERASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Köprüsü manzarasına hakim alandaki seyir terası projesinde son rötuşları yapıyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar, hem Osmangazi Köprüsü’nün hem de İzmit Körfezi’nin manzarasını izleyebilecekler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, parklardan mesire alanlarına, millet bahçelerinden seyir terasına kadar kent genelinde birçok yeni sosyal donatı kazandırıyor ve yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir, Dilovası ilçesinde inşa ettiği seyir terasında son rötuşları yapıyor. Dilovası’nda yaşayan vatandaşlar, aileleri ile keyifli zaman geçirebilecekleri köprü manzaralı seyir terasında işlerin %99’u tamamlandı.

315 METREKARESİ YEŞİL ALAN

Diliskelesi Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan seyir terasının bin 390 metrekaresi sert zemin, 315 metrekaresi ise yeşil alan olarak oluşturuldu. Dilovası’nın yaşam kalitesini artıracak projede daha önce kafeterya binası ve çocuk parkı inşa edilmişti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri son olarak alanın çimlendirme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı. Lavabo, klozet ve musluk gibi yapıların genel adı olan vitrifiyelerin montajı yapıldıktan sonra kafeterya binası açılışa hazır hale gelecek. Restoran ve kafe hizmeti verecek olan seyir terasında vatandaşlar, içeceklerini yudumlarken hem Osmangazi Köprüsü’nün hem de İzmit Körfezi’nin manzarasını izleyebilecekler.

 

SUSURLUKTA ÇEVRESEL ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.