DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Kurumları Gezerek Destek İstediler

Kurumları Gezerek Destek İstediler

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Kurumları Gezerek Destek İstediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken’e ziyarette bulunan THK Müfettişi Rasim Mülkoğlu, Türk Hava Kurumunun geleneksel fitre, zekât ve bağış toplama faaliyetini depremzedelerin mağduriyetini gidermek amacıyla kullanılacağını belirtti.

Türk Hava Kurumu (THK) Yöneticileri tarafından alınan kararla her yıl kurum tarafından düzenlenen geleneksel fitre, zekât ve bağış toplama faaliyeti bu yıl depremzedelerin mağduriyetini gidermek amacıyla kullanılacak. Konuya ilişkin görüşmelere başlayan THK Müfettişi Rasim Mülkoğlu, Susurluk Şube THK Başkan Yardımcısı Yücel Kılıç, Balıkesir THK Şube Saymanı Hikmet Türker, Susurluk THK Şube Saymanı Süleyman Türker ve Milli Paraşütçü ve Öğretmen Özgür Kaynak Kaymakam Muammer Köken’i makamında ziyaret ederek Susurluk halkının desteklerini istedi.

THK DEPREMZEDELER İÇİN BİR İLK YAPACAK”

THK tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen plan doğrultusunda Ramazan ayında verilecek olan fitre ve zekâtların yüzde 60’ı deprem bölgesine gönderilmek üzere AFAD’a teslim edilecek. Kalan yüzde 40’lık kısmı ise deprem bölgesindeki depremzede çocuklar için Türk havacılığını geliştirmede ve havacılık faaliyetlerinde kullanılacak. Bu doğrultuda THK Yöneticileri tarafından Kaymakamlığın ardından Susurluk Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunuldu.

KÖKEN’İN ÖNERİLERİNİ KURULDA DEĞERLENDİRECEKLER”

Ziyarette Kaymakam Köken ve Müfettiş Mülkoğlu, Türk Hava Kurumu’nun çalışmaları hakkında istişarede ederken, Türk Hava Kurumu Yöneticileri ve Köken ilçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mülkoğlu, Kaymakam Köken ’in Çataldağ dağ paraşütü ve Kara Pürçek Model uçak etkinliği ile ilgili önerilerini kurullarında değerlendirecekleri bilgisini verdi.

KÖKEN; TÜRK HAVA KURUMU’NA BAŞARILAR DİLEDİ”

Köken, Türk Hava Kurumu’nun ülke için çok faydalı hizmetlerde bulunduklarını dile getirerek, Türk Hava Kurumu Müfettişi Mülkoğlu ve Türk Hava Kurumunda tüm emeği geçen çalışmalara başarılar diledi. Kaymakam Muammer Köken nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.