DOLAR 34,1489 0.03%
EURO 37,9694 0.1%
ALTIN 2.885,260,01
BITCOIN 2161200-0.58539%
Balıkesir
24°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Lezzet Haritası tanıtıma hazır

Lezzet Haritası tanıtıma hazır

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Lezzet Haritası tanıtıma hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tost ve ayranın başkenti Susurluk’un gastronomik değerlerine değer katmak için 54 lezzet durağının belirlendiği “Susurluk Molanızın Lezzet Haritası” lansmanı için tarih belli oldu.

İstanbul-İzmir yolu için tatil dönemlerinde uğrak mola noktalarından biri olan Susurluk adına lezzet alanında yeni bir şöhret yakalamak adına girişimlerde bulunuldu. Susurluk Belediyesi, Susurluk Kaymakamlığı, Susurluk Esnaf Odası ve Susurluk Ticaret Odası ortaklığında hazırlanan “Susurluk Molanızın Lezzet Haritası” lansmanı için Susurluk Belediyesi Meclis Salonu’nda esnaf bilgilendirildi.

HARİTA 10 HAZİRAN’DA TANITILACAK

10 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Park Düğün Salonu’nda yapılacak olan “Susurluk Molalarınızın Lezzet Haritası” tanıtımı için düzenlenen toplantıda Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, ilçe esnafına bilgilendirmelerde bulundu. Güney, toplantıda Susurluk Belediyesi tarafından oluşturulan proje hakkında esnaflarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Sait katılım sağladı. Mola vermek için Susurluk’u seçen insanları hedef alan proje ile İstanbul-İzmir yolundan mola için Susurluk’a sapan insanlara Susurluk’un yerel lezzetlerinin tanıtılması hedefleniyor.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.