DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Manyas Müftüsünden Kaymakam Ziyareti

Manyas Müftüsünden Kaymakam Ziyareti

Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan, Kaymakam Muammer Köken'i makamında ziyaret ederek, müftülük faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmede, 2024 yılı faaliyetleri ve yaz ayına özel programlar ele alındı. Kaymakam Köken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Müftü Bostan'a teşekkür etti.

ABONE OL
Temmuz 28, 2024 13:29
Manyas Müftüsünden Kaymakam Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, kendisine ziyarette bulunan Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan’la görüşerek, ilçe müftülük faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan Kaymakam Muammer Köken’i makamında ziyaret etti. Manyas Müftülüğü olarak çalışmalarından ve programlarından söz eden Bostan, yaz ayına özel programları hakkında da kısa bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ”

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette taraflarca Müftülük tarafından Manyas’ta yürütülen 2024 yılı faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Manyas Müftülüğü tarafından daha önce gerçekleştirilen çalışmaların ve ilçede planlanan ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette, daima çözüm odaklı çalışmalar yürütüldüğü kaydedildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Köken ise kendilerine teşekkür etti. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.