DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Manyas’ta Yağış Kazaya Sebep Oldu: Sürücü Yaralandı

Manyas’ta Yağış Kazaya Sebep Oldu: Sürücü Yaralandı

Manyas’ın kırsal Darıca Yolu’nda, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü elektrik direğine çarparak yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ABONE OL
Temmuz 5, 2024 15:18
Manyas’ta Yağış Kazaya Sebep Oldu: Sürücü Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manyas’a bağlı kırsal Darıca Mahallesi yolunun 2. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, N.İ. yönetimindeki 10 AEH 774 plakalı ticari araç, TOKİ konutlarından Manyas ilçe merkezi yönüne ilerlerken, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü virajı alamayarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Sürücünün Durumu ve İlk Müdahale

Çarpmanın etkisiyle şoka giren ve hafif yaralanan N.İ., olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Manyas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde sürücü tedavi altına alındı ve durumu kontrol altına alındı.

Manyas kaza, Darıca Yolu, trafik kazası, elektrik direği, yağmur kazası, Manyas Devlet Hastanesi

Manyas’ta Yağış Kazaya Sebep Oldu Sürücü Yaralandı_1

Kaza Sonrası İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre, kazanın ana nedeni olarak yağmur nedeniyle yolun kayganlaşması gösterildi. Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi için sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı ve özellikle yağışlı havalarda hız limitlerine uyulmasının önemine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.