DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Markete Pompalı Tüfekle Saldırı Kameraya Yansıdı

Markete Pompalı Tüfekle Saldırı Kameraya Yansıdı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Markete Pompalı Tüfekle Saldırı Kameraya Yansıdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam Ümraniye’nin Cemil Meriç Mahallesi’nde iki genç grubu arasında başlayan tartışma, sokak ortasında pompalı tüfekli saldırıya dönüştü. İddiaya göre, tartışan gençlerden bir grup, daha sonra yanlarına pompalı tüfek alarak diğer gruba motosikletle gitti. Burada sözlü münakaşa yaşandıktan sonra pompalı tüfekli saldırgan, diğer grubun sığındığı markete ateş açtı. Marketin sahibi İsmail Gonca, saldırganların saçmalarından şans eseri kurtuldu. Saldırganlar daha sonra olay yerinden motosikletle kaçtı. Olayda yaralanan ya da ölen olmazken, marketin camları, duvar ve bazı ürünler zarar gördü. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

“Olduğum yerde dursam suratıma saçmalar gelecekti”

Pompalı tüfekle ateş açılan dükkanı sahibi İsmail Gonca, “Dükkanın yanında gençler arasında tartışma oldu. Tartışma sırasında bir el silah sesi duydum. Silah sesinden sonra gençler benim dükkana sığındılar. Pompalı tüfekle gelen şahıs da dışarı çıkmalarını istedi. Dışarı çıkmayınca bu sefer dükkanın içerisine camdan ateş etti. Sonra motosikletli birisi onu dükkanın önünden aldı götürdü. Diğer şahıslar da sonra dükkandan çıktılar. Ben içerideydim, masanın altına sığındım. Zaten olduğum yerde dursam suratıma saçmalar gelecekti. Yaralanan olmadı, herkes dükkanın her bir köşesine sığındı” dedi.

Olay anı kamerada

Yaşanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde iki şahıs, motosiklet ile bir grup gencin yanına geliyor. Motosikletten pompalı tüfek ile inen şahıs, grubun üzerine tüfeğini doğrultuyor ve grup bakkala kaçıyor. Ardından şahıs tüfeğini ateşliyor.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.