DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Mersin’de Plajda Tehlikeli Gerginlik: Yabancı Uyruklu Kişilerle Türk Vatandaşlarına Saldırdı
  • Velhasıl Gazetesi
  • Asayiş
  • Mersin’de Plajda Tehlikeli Gerginlik: Yabancı Uyruklu Kişilerle Türk Vatandaşlarına Saldırdı

Mersin’de Plajda Tehlikeli Gerginlik: Yabancı Uyruklu Kişilerle Türk Vatandaşlarına Saldırdı

Mersin'de bir plajda, Afganistan uyruklu olduğu iddia edilen kişilerle Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kimin tarafından ve ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde, tarafların birbirlerine tırmık, süpürge ve sandalyelerle saldırdığı görüldü.

ABONE OL
Temmuz 28, 2024 14:44
Mersin’de Plajda Tehlikeli Gerginlik: Yabancı Uyruklu Kişilerle Türk Vatandaşlarına Saldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de Plajda Kavga: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Mersin’de bir plajda, Afganistan uyruklu olduğu iddia edilen kişilerle Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada tehlikeli anlar yaşandı. Kimin tarafından ve ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntüler, Mersin Haber tarafından paylaşıldı ve olay anına ait görüntülerde kavgada tırmıkların kullanıldığı görüldü.

Plajda Tehlikeli Gerginlik

Plajda başlayan sözlü tartışma kısa süre içinde alevlenerek tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü. Ellerine geçirdikleri tırmık, süpürge ve sandalyelerle birbirlerine saldıran kişiler, çevredeki vatandaşları korkuttu. Olay anını cep telefonu kamerasıyla kayda alan bir kadının, “Afganlar bastı burayı. Aman tanrım” şeklindeki sözleri kayıtlara yansıdı.

Kavga Anı

Kavgada taraflar arasında tırmık ve süpürgelerin havada uçuştuğu, sandalyelerin fırlatıldığı anlar yürekleri ağza getirdi. Çevrede bulunan vatandaşlar arasında kalanlar çığlık çığlığa kaçıştı. Yabancı uyruklu kişiler, olaydan bir süre sonra kaçarak uzaklaştı, ancak toplanan vatandaşlar onları yakalamaya çalıştı. Araya girenlerin müdahalesiyle olay biraz olsun yatıştırıldı.

Gerilimden Geriye Kalanlar

Tehlikeli gerginlikten geriye, cep telefonuyla kaydedilen bu görüntüler kaldı. Olayın büyümesini önlemek için çevredeki vatandaşların araya girmesi önemli bir rol oynadı.

KAYNAK: Mersin Haber- Haberler com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.