DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21569660.20422%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Meteoroloji uyardı, 3 bölge yağmur ve fırtınaya teslim olacak

Meteoroloji uyardı, 3 bölge yağmur ve fırtınaya teslim olacak

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu olacak. Marmara ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli poyrazın etkili olması bekleniyor.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
Meteoroloji uyardı, 3 bölge yağmur ve fırtınaya teslim olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer fazla bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Tokat ve Artvin çevreleri ile Balıkesir ve Kastamonu’nun kuzey, Kırklareli’nin kenar kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, öbür yerlerin az bulutlu ve aleni geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve şark kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

RÜZGAR KUVVETLİ ESECEK

Hava sıcaklıklarının Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde 1 ila 3 radde azalacağı, öbür yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, fasıla dizi orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güçlü (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI

Ülkemizin iç ve şark kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.