DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Hacıyusuf mahallesinde bulunan ve tescilli yapı statüsünde bulunan metruk bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın yanında bulunan restorana sıçradı.

Yangın gece saat 24:00 sıralarında Hacıyusuf mahallesi Yalı sokakta başlayan ve olay yerinin yakınında hırsızlık olayı ile ilgili inceleme yapan polis memurları tarafından fark edildi. Yangına ilk müdahaleyi yanan restoranda bulunan yangın tüpleri ile polis memurları yaptı. Bu esnada itfaiye ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken çevre binalarda oturan vatandaşlarda evlerinden tahliye edildi.

Metruk bina ve yanında bulunan restoranın ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması nedeniyle çevre ilçelerden itfaiye takviyesi istenirken Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA’da yangına müdahale etti. Yangın esnasında metruk bina ve restoranda çökmeler meydana gelirken hemen yanında bulunan binanın ise dış cephe kaplamaları tamamen yandı.

Bu esnada çevre binalarda yaşayan vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürülürken çevre binalarda ise maddi hasar meydana geldi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.