DOLAR 34,1258 0.29%
EURO 38,1389 0.17%
ALTIN 2.876,481,68
BITCOIN 2147595-0.38579%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Milletvekili Uygur’dan Susurluk ziyareti

Milletvekili Uygur’dan Susurluk ziyareti

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Milletvekili Uygur’dan Susurluk ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur Susurluk’ta ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan ve Susurluk İlçe Yönetimi ile birlikte Susurluk’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İsmail Özhan’ın sahibi olduğu Özhan Fide’ye yapılan ziyarette güncel konular hakkında konuşuldu.

YANIK’A İYİ DİLEKLER İLETİLDİ

Özhan Fide işletmesine bağlı domates tarlalarını ziyarette bulunan Milletvekili Belgin Gökçe Uygur; “Özhan Fide’nin verimli fidelerinden üretilen domateslerin olduğu domates tarlasında çalışan çiftçilerimizi ziyaret ettik.” İfadelerinde bulundu. AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren Vekil Uygur, Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne de uğradı. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yanık ile çalışmaları hakkında bilgiler alan Balıkesir Milletvekili Uygur, Yanık’a misafirperverliği adına teşekkür edip iyi dileklerde bulundu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.