DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Minikler depremzedeler için üretiyor

Minikler depremzedeler için üretiyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
Minikler depremzedeler için üretiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Minikler, eserlerini depremzedeler için üretti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan 17 Eylül İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri, Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ tablosunu çalışarak, bu çalışmaları deprem bölgesindeki öğrencilere yardım için satacaklar. Sınıf öğretmeni Deniz Altıntaş ve resim öğretmeni Ezgi Hoşgör rehberliğinde gerçekleşen proje, ünlü ressam Van Gogh’u tanıtan öğrencilerin hayatını ve eserlerini öğrenmelerine yardımcı oldu.

“Sanatla Büyüyorum” projesi

Öğrenciler, yaptıkları tuval çalışmalarını okulun giriş katında sergiledi ve elde edecekleri gelirlerini deprem bölgesindeki öğrencilere göndermek için satışa çıkarmaya karar verdiler. Sınıf öğretmeni Deniz Altıntaş, “Sanatla Büyüyorum” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilerin farklı sanatsal teknikler öğrendiğini belirtti ve duyarlı nesiller yetiştirmek adına ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Bu özverili çalışma, Bandırma ilçesindeki genç öğrencilerin toplumsal sorumluluk bilincine sahip olduklarını ve diğer insanlara yardım etmek için ellerinden geleni yapabileceklerini gösteriyor.

Haber:Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.