DOLAR 34,1157 0.28%
EURO 38,1407 0.2%
ALTIN 2.868,681,41
BITCOIN 21567250.40791%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma ve Erdek Protokolü Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesinin iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencilerinin de katıldığı iftar yemeği Erdek Emrullah Usta Restoran’da gerçekleşti. İftarını yapmak için gelen yabancı öğrenciler de vardı. MÜSİAD’ın Türkiye’nin en güçlü, en etkin ve en yaygın Sivil Toplum Kuruluşu ve küresel sermaye platformu olma başarısını gösterdiğini dile getiren MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş; “Bugün bizler, bir medeniyet davası ve tasavvuruyla ortaya çıkan MÜSİAD Bandırma Şubemizin düzenlediği iftar programı vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Pandemi nedeniyle iki Ramazandır bir araya gelemediğimiz şu bereketli iftar sofralarımızda, MÜSİAD’ın teşkil ettiği büyük kardeşlik halkasını, geniş dostluk çemberini, 2 yıllık bir aradan sonra Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki yeniden tecrübe etmek imkânı buluyoruz.”ifadelerinde bulundu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde öğrenim gören yabancı öğrencilerin de katıldığı iftar yemeğine; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Erdek İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Canpolat, MÜSİAD Eski Başkanları ve MÜSİAD üyeleri ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Karatepe de katılım sağladı.

HABER: Nur UYSUN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.