DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21541990.56498%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Mutlu çocuklarımızla bu şehir daha güzel”

“Mutlu çocuklarımızla bu şehir daha güzel”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
“Mutlu çocuklarımızla bu şehir daha güzel”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaz Sanat ve Spor Okulları’na ziyarette bulundu.

Susurluk Belediyesi’nin Yaz Sanat ve Spor Okulları projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar devam ediyor. Yaz Sanat ve Spor Okulları kayıtlı olan öğrencileri ile birlikte eğitimlerini sürdürürken Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney eğitim verilen kursları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemledi. Toplam 14 branşta, 1061 çocuğun faydalandığı Yaz Sanat ve Spor Okulları ve eğitim kurslarını ziyaret eden Başkan Güney kurslardan faydalanan öğrencilerle sohbet ederek bilgi aldı.

“BİRDENBİRE DEĞİL BİR’DEN BİN’E”

Kültür, sanat ve spor projelerine sonuna kadar destek veren Başkan Nurettin Güney, çocuklara yönelik yaz etkinliklerinin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini müjdeledi. Başkan Güney, Susurluk Belediyesi bünyesinde yürütülen Yaz Sanat ve Spor Okulları’nda; at biniciliği, bale, basketbol, drama, futbol ve keman kursları gibi toplam 14 branşta, 15 eğitmenle, haftada 98 saat ders verildiğini belirtti. Kursları açma amaçlarının yaz aylarında çocukların fiziki gelişimi, sanat ve sporun sevdirilmesi olduğunu dile getiren Nurettin Güney; “Kurslarımızda çocuklarımızın memnuniyetlerini görmek bizi sevindirdi. Hem eğleniyorlar, hem eğitim alıyorlar. Bu süreçte emek veren kurs hocalarına ve çocuklarını bizlere emanet ettikleri için ailelere teşekkür ediyorum. Birdenbire değil, sayıları Bir’den Bin’e ulaşan mutlu çocuklarımızla bu şehir daha güzel.” şeklinde konuştu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.