DOLAR 34,0788 0.16%
EURO 38,0973 0.01%
ALTIN 2.835,070,22
BITCOIN 21387270.74064%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
NASA, yeni Starfield paylaşımıyla sosyal medyada viral oldu

NASA, yeni Starfield paylaşımıyla sosyal medyada viral oldu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
NASA, yeni Starfield paylaşımıyla sosyal medyada viral oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NASA, yeni Starfield paylaşımıyla birlikte sosyal medyada gündem oldu. Uzay ajansının staj programıyla, Starfield üzerinden duyuruldu.

Geçtiğimiz hafta’dan itibaren çıkış yapan ve kısa zaman içinde dev rekorlar kıran Starfield, NASA‘nın da dikkatini çekmiş durumda.

Amerika’lı uzay ajansının sosyal medya hesabın üzerinden yapılan bir paylaşımda, esprili şekilde Starfield oyuncuları hedef alındı. NASA, oyuncuları tarafından en üstü kapalı şekilde stajyer başvurusunda bulunmaya çağırdı.

NASA, Starfield ile staj programına davet etti

Starfield, kısa zaman önce piyasaya çıkmasıyla dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları sanal uzay yolculuklarına çıkardı. NASA Bethesda’nın yeni oyununa yönelik hayranlığın, gerçek dünyada devam etmesini istiyor.

Amerika’lı uzay ajansı tarafından, oyuncuların arasında NASA’da kariyer yapmak için Starfield’dan ilham alabileceğini tahmin ediyor. Sosyal medya hesabın üzerinden Starfield topluluğunu hedef alan bir paylaşım yapan kurum, yeni staj programına bir kez daha dikkat çekti.

NASA’nın stajyerlik programı için oluşturulmuş olan sosyal medya hesabı Instagram da, viral hale gelmiş bir videoyu paylaştı.

NASA’nın uzay gemilerine ve, mürettebata, dış gezegenlere ile görevlere sahip olduğunu söyledi. Amerikalı ajansın en eğlenceli paylaşımı kısa zaman içinde viral olurken, 2024 yılı yaz staj programını geniş kitlelere yaymış oldu.

Bu alışılmadık bir stajyer alım taktiği olsa bile Starfield oyuncularından karışık tepkiler aldı. Bazıları gülüp geçmiş olsa bile, bazı kişiler ise Starfield’ın gerçek uzay çalışmalarıyla birlikte kıyaslanamayacak kadar eğlenceli olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Starfield geçtiğimiz günlerde 6 milyon satış rakamına ulaştı. Bu da onu şimdiye kadar en büyük Bethesda yapımı oyun çıkışı yaptı. Oyunun geliştirme ve reklam bütçesinin 400 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilmekte.

(HABER MERKEZİ)

NASA, yeni Starfield paylaşımıyla sosyal medyada viral oldu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.