DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21548350.52312%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
OLACAK

OLACAK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:13
OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beklenmedik bir sonuçla kapattık haftayı.
Takım iyi başladı, Dembele biraz daha dikkatli olsaydı ve skor avantajını elimize alabilseydik tam tersi bir sonuç çıkardı.

Ne yazık ki futbol bir hatalar oyunu. Bireysel hatalardan yenilen iki gol işleri çıkılmaz bir hale getirdi. 2-0 geriye düştükten sonra devreye en azından bir gol sıkıştırabilseydi sonuç yine farklı olabilirdi. O şansı da yakaladık aslında ama önce Sedat sonra da Dembele’yle faydalanamadık.

Sakaryasporlu futbolcular bu dakikalarda daha profesyonel kaldılar ve devreye iki farkla girmek için her şeyi yaptılar. Her şey derken futboldan bahsetmediğimi anlamışsınızdır. Yere yattılar, kavga çıkardılar, futbol dışında her şey demek istedim.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Bandırmaspor’du. Caner’in şık golüyle de moral ve motivasyonu arttı. Akşamın benim için en iyi tarafı mağlubiyeti kabullenmeyen, reaksiyon veren bir takım olmasıydı. Ne yazık ki tam baskıyı kurmuşken üçüncü golü yemek takımın moral olarak çökmesine sebep oldu.

Yine toparlandı takım ama Sakaryasporlu futbolcular ilk yarının sonunda yaptıklarını tekrarladılar ve yine başarılı oldular.

Mesut Bakkal’ın biraz zamana ihtiyacı var. Hocanın takımı, takımın hocayı tanıması gerekiyor. Sonrasında gerekli dokunuşları yapacaktır.

Deplasman takımının taraftarlarının alınmaması bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. Futbol bir gösteridir, şovdur ve bu şovun en önemli parçalarından biriside taraftardır. Gelemezsin demek, güvenliğini sağlayamam demek nedir?
Sağlayacaksın.

Senin görevin bu, bunu yapmakla hükümlüsün.
Şov demişken, bu şovların en büyüğü Dünya Kupası başladı. Açılış seremonisi kötüydü ama beklediğimden iyiydi. Maskot La’eeb ise tüm maskotlar arasında ki en kötüsü olmaya aday. Bütün bu olumsuzluklara rağmen umarım keyifli bir turnuva izleriz. Messi, Neymar, Ronaldo, Modric, Luis Suarez, Cavani gibi isimlerin muhtemelen son Dünya Kupası olacak.

Son resmi geçitlerinde bizi futbola doyurmaları dileğiyle.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.