DOLAR 34,1220 0.29%
EURO 38,1341 0.14%
ALTIN 2.871,711,51
BITCOIN 2134959-1.18425%
Balıkesir
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Onur Göçmez yeniden başkan

Onur Göçmez yeniden başkan

Sanayi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Elvin Çolak ve Taner Ersöz yaptı. Kurulda Bandırmaspor yönetimine şirketleşme yetkisi veren önerge oy birliği ile kabul edildi. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özer Aydın faaliyet ve denetim kurulu raporlarını sunarak kulübün gelir, gider ve borçlarını açıkladı. Onur Göçmez ve yönetimi 247 oyla yeniden yönetime seçildi. Bandırmaspor’u sonuna kadar desteklediğini ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; "Yeniden başkanlığa seçilen dostum Onur Göçmez'e ve ekibine başarılar diliyorum. Bandırmaspor’umuz ve Bandırma için hayırlı olsun. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında Bandırmaspor’un yanındayız.” açıklamasında bulundu.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Onur Göçmez yeniden başkan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda Onur Göçmez ve ekibi tekrar yönetime seçildi.


Sanayi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığı’nı Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Elvin Çolak ve Taner Ersöz yaptı. Kurulda Bandırmaspor yönetimine şirketleşme yetkisi veren önerge oy birliği ile kabul edildi. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özer Aydın faaliyet ve denetim kurulu raporlarını sunarak kulübün gelir, gider ve borçlarını açıkladı. Onur Göçmez ve yönetimi 247 oyla yeniden yönetime seçildi. Bandırmaspor’u sonuna kadar desteklediğini ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Yeniden başkanlığa seçilen dostum Onur Göçmez’e ve ekibine başarılar diliyorum. Bandırmaspor’umuz ve Bandırma için hayırlı olsun. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında Bandırmaspor’un yanındayız.” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN TOSUN’DAN TAM DESTEK

Bandırma’nın Bandırmaspor ile birlikte kabuğunu kırmak istediğini dile getiren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Şehir olarak da, kulüp olarak da en iyisini hak ediyoruz. Bandırma’yı birlik ve beraberlik içerisinde yönetiyoruz. Geçmiş dönem Bandırmaspor’umuza başkanlık yapan ayrıca bu süreci yürüten, dostum Onur Göçmez’e, Yönetim Kurulu Üyelerine, büyük Bandırmaspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum. Final maçını sizinde bildiğiniz nedenlerden kaybetmiş olsak da, büyük bir camiayız. Bunu da bütün Türkiye gördü. Bandırma ve Bandırmaspor ile gurur duyuyorum. Bu kentin çocukları için; 2 Futbol Sahası, 1 Kapalı spor tesisi, İdari ve Sosyal Tesisleri içinde barındıran Bandırmaspor Kampüs Projesini yapmayı çok istiyoruz. Süper Lig yolunda yaşadıklarımız dolayısıyla artık daha da hırslıyız.” ifadelerinde bulundu.

BANDIRMASPOR’UN YENİ YÖNETİM KURULU

Onur Göçmez başkanlığında çalışmalarını sürdürecek yeni yönetim kurulu üyeleri; Özgür Kızıllar Adem Yılmaz, Gürel Soylu, İsmail Aydın, Onur Çon, Cihan Yılmaz, Mehmet Özbay, Salih Soner Koçoğlu, Özel Aydın, Serdar Kuter, Mustafa Der, Bilgen Süngü, Erol Rüzgar, Emre Bahadır, Oğuz Kır, Ozan Tüm, Süleyman Tümay Özbeyli, Samet Kocaman olarak seçildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.