DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Orman Haftası Dolayısıyla 2 Bin Fidan Dağıtıldı

Orman Haftası Dolayısıyla 2 Bin Fidan Dağıtıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Orman Haftası Dolayısıyla 2 Bin Fidan Dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orman Haftası için ücretsiz fidan dağıtımı halktan büyük ilgi gördü.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası’nı, Toplu Taşıma Merkezi’nde defne, fıstık çamı, mavi ve kara servi olmak üzere 2.000 adet ücretsiz fidan dağıtarak kutladı. Ücretsiz fidan dağıtımı halktan büyük ilgi gördü.

Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, “Orman Haftası sırasında, ormanların önemini ve anlamını farkındalık yaratabilmek için bir etkinlik düzenledik ve halka ücretsiz fidan dağıttık. Amacımız orman sevgisini aşılamak, Balıkesir’in yeşilini korumak ve doğal alanları arttırmaktır.” diyerek ormanların ve doğal kaynakların korunmasının önemini ve herkesin çevreyi korumak için bir araya gelmesinin gerekliliğini vurguladı.

Orman işletme müdürlüğünün halka ücretsiz fidan dağıtma çabaları yerel toplumda coşku ve takdirle karşılandı. Balıkesir Orman Haftası kutlaması, fidanların dağıtımı, ormanların önemine ve korunmaları gerekliliğine dikkat çekmek için etkili bir yol oldu. Bu girişimin diğerlerini benzer eylemler almaya ve gezegenimizin doğal kaynaklarının korunmasına katkıda bulunmaya teşvik etmesini umuyoruz.

Haber: Melike DÜLGER ÖGÜT

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.