DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Otobüste kadınların “boş koltuk” tartışması kamerada

Otobüste kadınların “boş koltuk” tartışması kamerada

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Otobüste kadınların “boş koltuk” tartışması kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece’de bir otobüste yaşanan olay yolcular arasında tartışmaya neden oldu. Otobüste seyahat eden bir kadın, yanındaki koltuğu tutarak kimseyi oturtmamakta direndi. Bu durum diğer yolcuların tepkisini çekti ve tartışma başladı.

Kadın, koltuğu boş bırakmakta ısrar ederken, kendisine tepki gösteren bir başka kadına yönelerek “Seni yolacağım, kınalı kafa” şeklinde hakarette bulundu. O anlar ise otobüste bulunan bir kişi tarafından kaydedildi.

Olayın ardından, bazı yolcuların duruma müdahale etmesi sonucu tartışma sonlandırıldı. Ancak, yaşanan bu olay, toplumda tepkilere neden oldu ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yeni binen yolcuların oturmasını engellemeye çalıştı

Bir belediye otobüsünde yaşanan olay, Büyükçekmece ile Çatalca arasında sefer yapan bir otobüste meydana geldi. Otobüste seyahat eden yaşlı bir kadın, yanındaki koltuğu boş bırakarak yeni binen yolcuların oturmasını engellemeye çalıştı. Bu duruma tepki gösteren bir başka kadın ise tartışma çıkardı.

“Seni Çatalca’da yolacağım kınalı kafa”

İki kadın arasındaki sözlü tartışmaya diğer yolcular da dahil oldu ve ortam gerildi. Koltuğu boş bırakan kadın, kendisine tepki gösteren kadına yönelerek “Utanmadan saçını boyatmış, seni Çatalca’da yolacağım kınalı kafa” şeklinde hakarette bulundu. Yaşanan bu anlar ise bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın ardından, diğer yolcuların müdahalesiyle tartışma sonlandırıldı. Ancak, yaşanan bu olay toplumda geniş yankı uyandırdı ve sosyal medyada da büyük bir tepkiyle karşılandı.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.