DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
Balıkesir
26°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÖZEL ÇOCUKLAR “MUTLU ÇARŞAMBA PROJESİ” İLE SPORLA BULUŞUYOR

ÖZEL ÇOCUKLAR “MUTLU ÇARŞAMBA PROJESİ” İLE SPORLA BULUŞUYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:40
ÖZEL ÇOCUKLAR “MUTLU ÇARŞAMBA PROJESİ” İLE SPORLA BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürüttüğü “Mutlu Çarşamba Projesi” kapsamında Susurluk ilçesindeki engelli bireylere yönelik özel eğitimlerimiz devam ediyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan antrenörler tarafından verilen sportif aktivitelerle engelli gençler sporla buluşarak sosyalleşiyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Down sendromlu, otizmli ve hafif zihinsel engelli çocuklarımızı sporla buluşturarak, eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak ve vücut koordinasyonlarını geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimlerimiz devam ediyor. İlçemizde rehabilitasyon merkezleri ve okullardaki çocuklarımıza her çarşamba alanında uzman antrenörlerimiz Mustafa Kalkın, Arda Berberoğlu ve Ahmet Öztürk eşliğinde Susurluk Stadımızda sportif faaliyetler yapıyoruz.” dedi.

Çocukların yaşadığı mutluluğun kendilerini de mutlu ettiğini anlatan Çetinkaya, amaçlarının ilçemizdeki tüm özel çocukları sporla tanıştırmak olduğunu belirtti.

 

VALİ ŞILDAK: ”LGS’YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.