DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18380120.56931%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Özgür Özel Balıkesir Belediyelerini Ziyaret Edecek

Özgür Özel Balıkesir Belediyelerini Ziyaret Edecek

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 17:39
Özgür Özel Balıkesir Belediyelerini Ziyaret Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgür Özel Balıkesir’de Belediyelerle Görüşecek

Perşembe günü Balıkesir’e geleceği öğrenilen Özgür Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Altıeylül ve Karesi Belediye Başkanları ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek. 1 Nisan’dan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi alacağı belirtilen Özel, ayrıca CHP İl Başkanlığı’nı da ziyaret edecek.

Belediyelerde Kadrolaşma İddiaları

Balıkesir Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül belediyelerinde kadro hareketleri, atamalar, görevden almalar, işten çıkarmalar ve mal ve hizmet alımları konularında Genel Merkez’e çeşitli şikayetlerin ulaştırıldığı öğrenildi. Bu şikayetlerle ilgili dosyaların hazırlandığı ve Özgür Özel’in bu konuları belediye başkanları ile özel olarak görüşeceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Belediyelerdeki Durum ve Şikayetler

Büyükşehir, Karesi ve Altıeylül belediyelerinde akraba kadrolaşma iddiaları ve diğer yönetimsel konularla ilgili birçok şikayet, CHP Genel Merkezine iletilmiş durumda. Genel Başkan Özgür Özel, bu iddiaları yerinde değerlendirmek ve belediye başkanlarından doğrudan bilgi almak için Balıkesir’e gelerek özel görüşmeler yapacak.

CHP İl Başkanlığı Ziyareti

Özgür Özel’in, Balıkesir ziyareti kapsamında CHP İl Başkanlığı’nı da ziyaret etmesi bekleniyor. Bu ziyaret sırasında parti içi değerlendirmeler yapacağı ve Balıkesir’deki CHP teşkilatının çalışmalarını yerinde inceleyeceği belirtiliyor.

KAYNAK: ( Balıkesir Politika Gazetesi)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.