DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2142010-0.44175%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Pazarcı esnafına gönül çorbası

Pazarcı esnafına gönül çorbası

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:22
Pazarcı esnafına gönül çorbası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi, soğukların etkisini gösterdiği günlerde üretici ve Çarşamba pazarında esnaf ve vatandaşa çorba ikram etti. Belediye Başkanı Nurettin Güney, “2022 yılının hem üreticimiz hem de hem de vatandaşlarımız için bereketli bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Susurluk Belediyesi soğukta çalışan üretici pazarı ve Çarşamba pazarı esnafına çorba ikram etti. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. Soğuk havaya rağmen satış yapan pazarcı esnafının yüreğine sıcak bir çorba ikramıyla dokunmak istediklerini aktaran Başkan Güney, “Amacımız hem esnafımız hem vatandaşımızla bir arada olmak çorba bahane” dedi. Vatandaşın fiyatlardan, esnafın üretim maliyetlerinden şikayetçi olduğuna dikkat çeken Güney, “Gelen zamlarla birlikte vatandaşın tenceresinde çorba zor kaynamaya başladı. İnşallah üretim maliyetleri düşer vatandaşımızın ve esnafımızın yüzü güler” temennisinde bulundu. Pazarcı esnafının evine ekmek götürmek için sabahın erken saatlerinde soğuk havaya rağmen tezgahını açtığına dikkat çeken Güney, “Halkımızın ve esnafımızın her zaman yanındayız. Soğuk havada tezgahının başındaki esnafımıza sıcak çorba ikram ederek içlerini bir nebze de olsa ısıtmak istedik” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.