DOLAR 33,9970 0.29%
EURO 37,8820 0.7%
ALTIN 2.821,930,45
BITCOIN 1969324-2.90427%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
RPG oyunu Children of Morta kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek

RPG oyunu Children of Morta kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
RPG oyunu Children of Morta kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital oyun mağazası Steam’de en sevilen oyunlardan biri olan RPG oyunu Children of Morta kısa zaman için ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunu denemek isteyenler 13 Eylül tarihine ve saat 17.00’ye kadar ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Dijital oyun mağazası olan Steam’de oyuncular için en son ve çeşitli olarak etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Rakipleri ile birlikte rekabeti daha çok artırmak isteyen platformda bugün en sevilen RPG oyunu kısa zaman için ücretsiz olacak.

Steam’de en sevilen RPG oyunu kısa zaman için ücretsiz olacak

Steam, Epic Games ve diğer rakipleriyle birlikte kıran kırana rekabet edebilmek için uzun bir süredir ücretsiz oyun etkinliği gerçekleştiriyor.

Tabii bu ne yazık ki oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Bunun nedenlerinden biri de platformun, oyunu Epic Games gibi kalıcı olarak ücretsiz dağıtmasının tam aksine bir zamana kadar deneme imkanı sunması. Etkinlik süresi bitince kütüphanenizden otomatik olarak kaldırılıyor.

Steam’in kısa zaman önce başlatmış olduğu etkinlik kapsamında en sevilen RPG oyunları arasında yer alan Children of Morta, ücretsiz olarak denemeye açıldı.

Söz konusu oyunu 13 Eylül saat 17.00’ye kadar deneyebilirsiniz. Fakat süre bittiğinde erişiminizi tamamen kaybedeceğinizi ve oynamaya devam edebilmek için satın almanız gerekecek.

Birer birer ayrılıyorlar masadan: Hogwarts Legacy de zamlandı. Children of Morta, 11 bit ile birlikte studios tarafından yayınlanan olağanüstü bir hikayeye dayalı bir aksiyon RPG oyunu olarak karşımıza çıkmakta.

2019 yılından itibaren ani çıkış yapan yapım, zaman öldürmek isteyenler için en iyi seçeneklerden birisi. Children of Morta oyununu ücretsiz olarak da deneyebilmek için şu adımları sırasıyla takip edin; Adım 1: Oyunun Steam mağazasındaki sayfasına ulaşın. Adım 2: “Children of Morta Oynayın” başlıklı kısımdan “Oyunu Oyna” butonuna tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirin. Adım 3: İşte bu kadar! İyi oyunlar.

Children of Morta sistem gereksinimleri

Gereksinim Minimum Önerilen İşletim Sistemi: 64-bit Windows 764-bit Windows 10 İşlemci: 2.8 GHz Dual Core CPU3.2 GHz Quad Core Processor Ekran Kartı: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 ya da ona benzeri, 2 GB video RAM GeForce 960, Radeon RX 570 ya da ona benzeri, 4 GB video RAM RAM: 4 GB8 GB Depolama alanı: 2 GB kullanılabilir alan 2 GB kullanılabilir alan DirectX: Sürüm 11

(HABER MERKEZİ)

RPG oyunu Children of Morta kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.