DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Sahte Doktor Ayşe Özkiraz Hakkında Tahliye Kararı

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz Hakkında Tahliye Kararı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Sahte Doktor Ayşe Özkiraz Hakkında Tahliye Kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde aylarca sahte doktor olarak çalışan Ayşe Özkiraz, tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Ancak son yapılan duruşmada, sanığın avukatı da hazır bulunarak SEGBİS yöntemiyle mahkemeye katıldı. Hakim, Ayşe Özkiraz’ın tahliyesine karar verdi.

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz, SEGBİS yöntemiyle katıldığı duruşmada savunmasını yaparak, “Bastırmış olduğum kimlik kartlarımı statümü yüksek tutmak için kullandım. Onun dışında hiçbir yerde kullanmadım. Maddi bir kazanç sağlamadım. Ameliyatlara girdiğimi kabul ediyorum. Bunu bir kez yaptım. Yaptığım hatanın bir bedeli olduğunu biliyorum. Dersimi aldım. Biyolojik ve psikolojik olarak kötü durumdayım. İlaç tedavisine başladım. Ailemden ve kamuoyundan özür dilerim. Ailemle, kardeşlerimle alay konusu oldum. Kardeşlerimin okullarında sen de mi sahte doktorsun diye dalga geçiliyor. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Sahte doktor Ayşe Özkiraz, özel belgede sahtecilik suçundan 1 yıl, resmi belgede sahtecilik suçundan 3 yıl ve tabip unvanı kullanmaktan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca 18 bin TL adli para cezasına da mahkum edilen Özkiraz, tutukluluk halinin devamına karar verilmesinin ardından tahliye edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.