DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21596590.52437%
Balıkesir
18°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ŞAMPİYON TAKIMA KUZU

ŞAMPİYON TAKIMA KUZU

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
ŞAMPİYON TAKIMA KUZU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göbel 19 Mayıs Futbol Turnuvası’nın finali Göbel Mahallesi’nde toplamda 8 takımın katılımıyla gerçekleşti. Turnuva sonucunda birinci olan takıma kuzu hediye edildi.

2 Temmuz Pazar Günü Göbel Mahallesi’nde 19 Mayıs için özel olarak düzenlenen Göbel 19 Mayıs Futbol Turnuvası’nın finali gerçekleştirildi. Turnuvaya Göbel Mahallesi’nden Gacalspor- Mehmet Erdim, Mezbahaspor- Caner Menevşe, Sarıspor- Eray Sarı, Cumhuriyet Kasabı, Spor- Özkan Ün, Barmontispor- Mesut Bozkan, THY- Muharrem Bozkan, Saygıspor- Enis Saygı, Akçalarspor- Bilal Akçalar olmak üzere toplamda 8 takım katılım sağladı. Turnuva komitesinde Hayati Hamarat, Ömer Türköz ve Ömer Dadaş yer aldı.

TÜM OYUNCULARIN GÖBELLİ OLMASINA DİKKAT EDİLDİ

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Göbel Mahallesi’nde sporun gelişmesi ve gençlerde spor bilincini oluşturmak adına turnuvaya katılan 8 takımda tüm oyuncuların Göbelli gençlerden oluşturulmasına önem verildiği ifade edildi.

ŞAMPİYON TAKIMA KUZU HEDİYE EDİLDİ

Centilmence tamamlanan turnuvada birinciliği Saygıspor, ikinciliği Cumhuriyet Kasabı Spor kazandı. Üçüncülüğü ise Barmontispor ve THY paylaştı. Şampiyon takıma Mehmet Özgen ödül olarak kuzu, gol kralı Tamer Cingöz’e ise Özkan Ün sucuk hediye etti. Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Susurluk İlçe Mili Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve Göbel Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Ahmet Bekteş turnuva finaline katılarak takımlara kupalarını ve ödüllerini takdim etti.

Bandırma’ya Bir Kardeş Şehir Daha

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.