DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Savaşlar yıkımdır”

“Savaşlar yıkımdır”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:20
“Savaşlar yıkımdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: Savaşlar yıkımdır”

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir dünyanın gündeminde olan Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını değerlendirerek “Televizyondan takip ediyoruz. Ülkece barış çağrılarında bulunuyoruz. Bu saldırının sivillere ulaşmadan sona ermesini temenni ediyoruz” dedi.

Demir, Türkiye’nin genel durumunu değerlendirerek Erdek’te yönetim kurulu ile yaptığı çalışmalara dikkat çekti. Basın aracılığıyla Erdek halkına teşekkürlerini ileten Demir, “Her gün 2-3 üye yaparak 600 üyenin üzerine çıktık. Yıl sonu hedefimiz bin üyeye ulaşmak. Halkımız bize güveniyor. Halkımıza gerçekleştirebileceğimiz çalışmaları vadediyoruz.” diye konuştu. Demir, Erdek’te İyi Parti Erdek Kadın Politikaları ekibinin de faal olduğundan söz ederek mahalle ve ev ziyaretlerinde bulunarak çalışmalarını gerçekleştirdiğini ve böylece kadın üye sayılarının arttığını ifade etti.

“Millet İttifakı en iyi yol haritasını belirleyecektir”

Türkiye gündemini değerlendirmek ve yol haritası çizmek üzere altı siyasi parti liderinin bir araya gelmesi hakkındaki düşüncelerini belirten Demir, “Altı genel başkanımız toplandı. 28 Şubat’ta deklarasyon yayınlayacaklar. Biz de sonuçları beliyoruz. Çıkan sonucun güçlendirilmiş parlamenter sistem ağırlıklı olacağını düşünüyoruz. Kararlar ülkemiz için en hayırlısı olacaktır. Biz seçime hazırız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.