DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18380120.56931%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SEVERİZ BİZ KAOSU

SEVERİZ BİZ KAOSU

Severiz böyle kaotik ortamları. Hele ki son maç Çeklerle olursa daha bir çekişmeli oluyor. Hepimizin aklına 2008’de ki efsanevi maç gelmiştir ve dost sohbetlerinde muhabbetide dönmüştür. O maç Avrupa Kupası tarihinin en iyi maçı seçilmişti hatırlarsanız. Bugünde heyecanlı bir şekilde maç anını bekledik.

ABONE OL
Haziran 28, 2024 18:44
SEVERİZ BİZ KAOSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadrolar açıklandığında korku ve heyecan bir arada yaşandı. Stoper tandemimiz güven vermemekle beraber Arda’yı ilk onbirde görmek herkesi sevindirdi. Sevindirdi sevindirmesine ama Arda bugüne kadar izlediğim en kötü futbolunu oynamış olabilir. Evet müthiş bir yeteneksin kardeşim ama biraz pas vermeyi de düşünmen lazım. Biraz bencilleşmeye başlıyorsun gibi geliyor. Portekiz maçından sonra yaşananlar belli ki etkilemiş.

Artık takımı rahat bırakıp, kenetlenmemiz lazım. Söz konusu milli takım olduğunda, kulüpçülüğü bırakmak gerekiyor. Fenerbahçeliler Arda’ya mobing uygulanıyor diye isyanda, Beşiktaşlılar Semih’e mobing var diye isyanda. Semih konusunda haklılar bu arada. Eğer video antremanı sırasında yaşananlar gerçekse büyük skandal. Bu akşam Orkun’un yerine Semih’i tercih ederdim. Maç 1-1 olduktan sonra Çeklerin üzerimize geleceği ve geride boşluklar bulacağımız belliydi. Orjinal santraforla oynamanın neden gerekli olduğunu Cenk bize gösterdi bu akşam. Net bir santrafor vuruşu yaptı. Üstelik Cenk böyle kritik maçlarda ortaya çıkıp, sorumluluk alan bir futbolcu. Barış’ın neden santrafor oynayamayacağını, neden kanat olması gerektiğini de gördük.

Montella maça kesici iki önlibero ile başlayıp geride sağlam durup ileride yetenekli ayaklarına güvendi diye düşünüyorum. Ancak birilerinin Montella’ya Kaan Ayhan’ın orjinal pozisyonunun stoper olduğunu söylemesi gerekiyor. Daha önce de söylediğim gibi çok farklı varyasyonlarda oynayabilecek bir kadro yapımız var. Bence yeteri kadar etkili kullanamıyoruz. Daha hiç süre almayan Ve orjinal pozisyonu 8 numara olan İrfancan Kahveci var. Avusturya maçında kesinlikle düşünülmesi gerekiyor. Adam eksiltebilen, takımı dikine taşıyabilecek ve şut tehditi olan bir isim.

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse de Çekler neredeyse 70 dakika 10 kişi oynadılar. Buna rağmen coşkulu bir oyun oynayamadık. Bir türlü maçı koparacak skoru elde edemiyoruz. Hal böyle olunca Avusturya maçıda tedirgin ediyor. Hatırlarsınız Avusturya ile oynanan hazırlık maçında büyük hezimet yaşamıştık. Kaldı ki Fransa ve Hollanda’nın olduğu gruptan lider olarak çıktılar. Çok dikkatli olmamız gereken, hatanın telafisinin olmadığı bir döneme girdik. Açık konuşmam gerekirse de biz severiz böyle kaos ortamlarını.

İlginç eşleşmeler var son 16 turunda. Fransa ve Belçika gruplarından ikinci olarak çıktılar ama yinede eşleştiler. Belçika’nın grubundan üçüncü çıkan Romanya en iyi üçüncü olan Hollanda ile eşleşti ve Avusturya’yı geçmemiz durumunda muhtemel rakiplerimiz. Avrupa Kupası genelde zevksiz bir turnuvadır ama bu sene keyifli maçlar izliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.