DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Sevgilisini 7. Kattan Attığı Şüphesiyle Yargılanan Polis Beraat Etti

Sevgilisini 7. Kattan Attığı Şüphesiyle Yargılanan Polis Beraat Etti

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Sevgilisini 7. Kattan Attığı Şüphesiyle Yargılanan Polis Beraat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’de üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar’ın polis memuru sevgilisiyle tartıştıktan sonra şüpheli şekilde 7. kattan düşerek ağır yaralanmasına ilişkin dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, sanığın üzerine atılı suçu işlediği sabit olmadığından beraatine karar verdi.

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tahliye edilen sanık Ahmet A. ve taraf avukatları katıldı. Savunma yapan Ahmet A., “Suçu işlemediğimi olayın başından beri söylüyorum. Beraatimi istiyorum. Tek istediğim Sedefnur’un iyi olması. Sürecin bu şekilde olması gerekiyormuş” dedi. Sanık, suçsuz olduğunu söyledi ve “Tek istediğim Sedefnur’un iyi olması” dedi.

7. kattan şüpheli şekilde düşerek ağır yaralanmıştı

Sedefnur Çağlar, 9 Ocak 2022 tarihinde Körfez’de bulunan bir sitede polis memuru sevgilisi Ahmet A. ile birlikte misafirliğe gittiği evin 7. katındaki balkonundan şüpheli şekilde düşerek ağır yaralanmıştı. Evde bulunan polis memurlarından sevgilisi Ahmet A. ve O.Ç. ile E.Ş. isimli genç kız gözaltına alınmıştı. O.Ç. ile E.Ş. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, şüphelilerden Ahmet A. tutuklanmıştı. Üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar ise Kocaeli’de aylarca süren tedavisinin ardından taburcu edilmiş ve ailesi tarafından memleketi Sivas’a götürülmüştü. Genç kızın tedavisi hala sürüyor.

Duruşmada, savcı, sanığın üzerine atılı suçu işlediğine dair yeterli delil olmadığını belirtirken, Sedefnur Çağlar’ın avukatları ise olayın aydınlatılmadığını ve bu nedenle beraat kararına itiraz edeceklerini söylediler. Mahkeme, sanığın beraatine karar verdi ve duruşma sona erdi. Ancak bu karar, Sedefnur Çağlar ve ailesi tarafından tepkiyle karşılandı ve adaletin yerini bulmasını istediklerini belirttiler.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.