DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Şiddet Gören Köpek Cesur, Yeni Yuvasında İlgi ve Sevgi Görecek

Şiddet Gören Köpek Cesur, Yeni Yuvasında İlgi ve Sevgi Görecek

ABONE OL
Haziran 28, 2024 19:10
Şiddet Gören Köpek Cesur, Yeni Yuvasında İlgi ve Sevgi Görecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şiddet gören bir sokak köpeğini koruma altına aldıktan sonra tedavi ve bakım sürecini tamamlayarak sahiplendirdi. Köpeğe “Cesur” adını veren hayvansever Fatma Özcan, “Gereken; ilgiyi, sevgiyi, alakayı görecek” dedi.

Şiddet Olayı ve Müdahale

İvrindi İlçesi Evciler Mahallesi’nde bir kişi tarafından şiddet uygulandığı tespit edilen ve bu görüntülerin medyada yer almasıyla ülke gündemine oturan köpek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından koruma altına alındı. Başkan Ahmet Akın’ın talimatıyla harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Veterinerlik İşleri Şube Müdürlüğü, köpeği koruma altına aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, köpek, şiddet, sahiplenme, tedavi, hayvansever, Cesur, İvrindi

Şiddet Gören Köpek Cesur, Yeni Yuvasında İlgi ve Sevgi Görecek_1

Tedavi ve Bakım Süreci

13 Haziran Perşembe gününden itibaren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi korumasında bulunan “Setter” cinsi 2021 doğumlu erkek köpek, İvrindi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerekli tüm tedavileri, bakımları, aşılamaları, parazit uygulamaları ve sağlık kontrolleri yapıldı. Başkan Ahmet Akın’ın eşi Arbil Hanımın öncülüğünde, köpek hayvansever bir vatandaşa sahiplendirildi ve “Cesur” adını aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, köpek, şiddet, sahiplenme, tedavi, hayvansever, Cesur, İvrindi

Şiddet Gören Köpek Cesur, Yeni Yuvasında İlgi ve Sevgi Görecek_2

Yeni Sahiplenme ve Açıklamalar

Köpeğin yeni sahibi Fatma Özcan, “Köpeğin şiddet gördüğü haberini sosyal medyadan üzülerek izledik. Bir hayvansever olarak tabiî ki çok üzüldük, bütün hayvanseverler gibi. Bana sahiplendirme yaptığı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra gereken; ilgiyi, sevgiyi, alakayı görecek. Acılarını unutturmaya çalışacağız” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Rolü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şiddet gören köpeği kurtararak tedavi sürecini başlattı ve başarılı bir şekilde tamamladı. Bu süreçte belediyenin hızlı ve etkili müdahalesi, köpeğin sağlığına kavuşmasına ve yeni bir yuva bulmasına olanak sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.