DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde alkollü eğlence mekanında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
  • Velhasıl Gazetesi
  • Asayiş
  • Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde alkollü eğlence mekanında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde alkollü eğlence mekanında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde alkollü eğlence mekanında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya’nın Söğütlü ilçesi, Cumartesi gecesi silahlı kavga olayına sahne oldu. İddialara göre, ilçede bulunan bir alkollü eğlence mekanında son kalan müşterilere işletmenin kapanacağı söylendi. Ancak bazı müşteriler, daha fazla kalmakta ısrar edince, işletme çalışanları B.Ş. ve E.A. arasında tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında, müşterilerden biri yanında bulunan silahı çıkardı ve çalışanlarla işletme sahibi Selçuk Sorgut’a ateş açtı. Kurşunların hedefi olan üç kişi kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan üç kişi ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, işletme sahibi Selçuk Sorgut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar B.Ş. ve E.A. ise tedavileri sürdürülüyor.

Yakalamak için çalışmalara başlandı.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı. Kısa bir süre sonra, şüphelilerden biri yakalandı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Yaşanan bu üzücü olay, Söğütlü ilçesi ve civarında büyük bir şok etkisi yarattı. Bölgedeki diğer işletme sahipleri ve vatandaşlar, benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemler alınması çağrısında bulundu.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.